Napotkane VFRki
- bialy-murzyn
- klepacz
- bialy-murzyn
- klepacz
moja to nic, ale Twoja wyglądała eleganckotommy pisze:Na 100 % to my...nawet chcielismy się zatrzymac ,ale po 300 km (w tym 150 winkle i 100 dziury) bylismy wyj...ani,ze szok.
Ładna ta Twoja Lady...
Mieszkasz gdzieś tu w pobliżu czyprzyjechałeś na "gościnne występy"?
Bo tak dla ogólnej informacji to tam odpust był...
ja stałem z chłopakami (niebieska R1 i zielona ZX6R)
kupiliśmy miśki na odpuście i zaraz ruszyliśmy do Głogoczowa
Głogoczów (gdzie mieszkam) - Myślenice: dwa bratanki : >
i widzialem, ze jechaliscie w ostrych kombinezonach - jak na taką temperature : > Ja tam jezdze w podkoszulku zazwyczaj - nawet do Bieszczad w podkoszulku jechałem .. a tutaj bylem w polarze .. bo wczoraj nie bylo az tak cieplo
mysle, ze sie jeszcze stykniemy i pogadamy
- tommy
- teksciarz
- Imię: Tomek
- województwo: małopolskie
He,he-mielismy tylko kurtki motocyklowe i dżinsy...nie było tak zle.
A tak w ogóle to na pewno się gdzieś spikniemy.
Ja mieszkam w Sułkowicach tylko napisalem Myślenice,bo Sułkowice są jeszcze niedaleko Andrychowa no i co jakis czas ktoś niezorientowany pyta mnie o szkolenie psów policyjnych w Sułkowicach nie wiedząc ,że to Mazowsze jest...
Ja mieszkam w Sułkowicach tylko napisalem Myślenice,bo Sułkowice są jeszcze niedaleko Andrychowa no i co jakis czas ktoś niezorientowany pyta mnie o szkolenie psów policyjnych w Sułkowicach nie wiedząc ,że to Mazowsze jest...

- bialy-murzyn
- klepacz
nie dziwie się, Sułkowic w brud : >tommy pisze:He,he-mielismy tylko kurtki motocyklowe i dżinsy...nie było tak zle.
mojego sprzęta poznasz po białej V i biąłych żebrach oraz tylnych rogach
możesz zerknąć na mój temat ze zdjęciami:
viewtopic.php?t=3993
nie mam zamiaru pozbywać się tego moto, więc tym wieksza szansa na spotkanie.
pozdrawiam
- Kisciu
- Imię: Przemek
- Kontakt:
A ja spotkałem w Krośnie na BP 4 Panów i 1 Panią jadących na bieszczadzki zlocik 
Byłem Szarym V-Tec`kiem z plecaczkiem.
Niestety na zlocik nie pojechałem, bo po prostu nie zaglądałem chwile na forum i o nim nie wiedziałem
Miałem przyjechać na drugi dzień ale ta pogoda...
Pogadaliśmy sobie chwilkę i "odprowadziłem" kolegów kawałeczek do Sieniawy (25km).
A teraz proszę mi się tutaj przyznać którzy to byli ?

Byłem Szarym V-Tec`kiem z plecaczkiem.
Niestety na zlocik nie pojechałem, bo po prostu nie zaglądałem chwile na forum i o nim nie wiedziałem

Pogadaliśmy sobie chwilkę i "odprowadziłem" kolegów kawałeczek do Sieniawy (25km).
A teraz proszę mi się tutaj przyznać którzy to byli ?