Z jednej strony to dobrze, że nie robią problemów, ale z drugiej to zastanawiające, że skoro usterka się powtarza to nie zmienią konstrukcji tak, żeby nie pękało. Przecież gdyby kufer był załadowany to...

Kolczyk, chciałem Ci przypomnieć, że ja właśnie mam wingracka. I niestety też pękł. Inna sprawa, że przed peknięciem dostawał nieźle w dupcię. Wg instrukcji centralny ładownośc ma do 3,5 kg, a w moim 20 piw to już jest 10 kg, a nie woził samego piwaKolczyK pisze:kupta so wingracka ludzie.....te monoshity to naprawdę shity.....od drgań......koledze naszemu spadł kufer z mocowania.....monosraki to badziewia...a Ja 255 jakoś ciąłem .... i siedzi dalej...po dziurach latam....jak trza....i siedzi....tfu i niech siedzi jak najdłużej...a przede wszystkim mono mocowania są mniej sztywne co niestety daje dużo pracy tym metalowym "rurkom"
To mnie zmartwiłeś, że ma taką małą ładowność. Jak powiem mojej żonie, że może wziąć tylko 3,5 kg bagażu, to się chyba załamieC_L_K pisze:Wg instrukcji centralny ładownośc ma do 3,5 kg, a w moim 20 piw to już jest 10 kg, a nie woził samego piwa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości