Może na szybkim numerku z Juniorem?Jashczur pisze:a gdzie ja wtedy bylem?
OGÓLNOPOLSKI ZLOT OWNERSÓW - BIESZCZADY 8-10.08.2008
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Art
- klepacz

- Imię: Artur
Witajcie
Czytając Wasze relacje to aż ściska że nie można było przyjechać.
Jednak co ma wisiec - nie utonie, więc byc może w nastepnym roku...
Jako jednak, że dużo jeżdzę po Polsce ( praktycznie cały zachód i pólnoc) to moze uda mi sie zaproponowac cos bardziej dostępnego dla Vikingów
Gdzieś na wysokości Łódź, Gniezno.
Czasu duzo, mozna wiele przemysleć. Może cos na początek i zakończenie sezonu
Pozdrawiam Was serdecznie
Art
Czytając Wasze relacje to aż ściska że nie można było przyjechać.
Jednak co ma wisiec - nie utonie, więc byc może w nastepnym roku...
Jako jednak, że dużo jeżdzę po Polsce ( praktycznie cały zachód i pólnoc) to moze uda mi sie zaproponowac cos bardziej dostępnego dla Vikingów
Gdzieś na wysokości Łódź, Gniezno.
Czasu duzo, mozna wiele przemysleć. Może cos na początek i zakończenie sezonu
Pozdrawiam Was serdecznie
Art
Beyond the Grabówek sky
- kruhy
- klepacz

- Kontakt:
Ja mam propozycję, bo trzeba sie szybko określić, inaczej całego ośrodka w Bezmiechowej za rok nie wynajmiemy.
Jeżeli ktoś chce żeby zlot był bliżej centrum, najlepiej niech napisze gdzie i zgłosi chęć organizacji! Tak myśle że będzie najlepiej.
"A może by zrobić 2 zloty?" to zwrot który oznacza żeby za rok zrobic zlot w bieszczadach i oprócz tego jeszcze np. gdzies w centrum. Sorki za łopatologiczne wyjaśnienie ale niektórzy chyba nie rozumują tak jak ja
Kto jest za Bezmiechową w next roku proszę o wpisanie proponowanego przez siebie terminu:
Propozycje:
- Kruhy - termin dowolny raczej
Jeżeli ktoś chce żeby zlot był bliżej centrum, najlepiej niech napisze gdzie i zgłosi chęć organizacji! Tak myśle że będzie najlepiej.
"A może by zrobić 2 zloty?" to zwrot który oznacza żeby za rok zrobic zlot w bieszczadach i oprócz tego jeszcze np. gdzies w centrum. Sorki za łopatologiczne wyjaśnienie ale niektórzy chyba nie rozumują tak jak ja
Kto jest za Bezmiechową w next roku proszę o wpisanie proponowanego przez siebie terminu:
Propozycje:
- Kruhy - termin dowolny raczej
Ostatnio zmieniony pn 11 sie 2008, 22:36 przez kruhy, łącznie zmieniany 1 raz.
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- kruhy
- klepacz

- Kontakt:
ja tylko stwierdzam fakt, nie mapalam sie i nie podpalam, prosze o wypowiedź przede wszystkim ownersów, którzy byli w bezmiechowej. Wiele osób mówiło o wynajęciu całego ośrodka za rok. Rezerwacje zawsze można odwołać, wiec no problem.spokjnie mlodzi nie rwac sie tak i nie pchac i nie podpalac bo wam mamy....
czas podjac rozmowy z gaba chyba
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Luke pisze:dziadkow forumowych to sie zrobi na osrodku obok
Wiadomo, ze na Sulejów i zakończenie będą chętni
Ty bardziej, ze to tak bardziej w centrum
Połowa trasy tego co w Bieszczady
R
Ostatnio zmieniony pn 11 sie 2008, 23:24 przez Ruda i Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads
Czytam te wynurzenia Wasze misie, i co chcę se odpisać komuś to następny pościk zakręca myśli. To i prawie nie odniosę się do żadnego z Waszych postów bo nikogo bym nie chciał pominąć. Jedynie powiem, że organizatorom dzięx po chmury i szybowce co latały nad pałacem ubaw wraz z sowami i innymi (z)lotami kochającymi przestrzeń i wolność. Mnie miejsce odpowiadało, bo można se było polatać konkretnie w drodze do i z. A zaprztalało się jak speedy Gonzales, albo jak murarz na akordzie.
Gdybyś wiedział jak wyglądałeś z nie wiadomo czym sterczącym z boku, z perspektywy 150 m. A potem, gdy trudno cię było dojść gdy na blacie miałeś jakieś 1 zł 80 gr. myślałem, że gubisz owiewkę, ale gdy z odległości ~50 m dostrzegłem tłumik trący o asfalt to zrobiło mi się zimno i ciepło. Na szczęście moja nowa lalka daje radę i jest spoko, misiu.
Zuza, misiu, wiesz, że nie pokazałaś cycków???
Dzięki???ppamula pisze:A z tym prawie zgubionum wydechem przy 1,80 żł to był czad niezły.
Odkęciła mi sie śrubka i wydech odgiął sie na prawo jak przy zdejmowaniu koła. Jak bym się złożył przy jakims zakręcie w prawo przy takiej prędkości to było by nie wesoło. Ale Sowa pościgowiec mnie dogonił i zatrzymał.
Dzieki
Zuza, misiu, wiesz, że nie pokazałaś cycków???