kiki pisze:no prawda jest taka ze wszelki sti, wrx, czy evo potrafią złoić dupe 2 kółkom

naprawde ? nie możliwe
wejherowo światełka 2 pasy .... jA na lewym .... wyprzedzam evo 7 lub 8 szare na felach Enzo, widać pełna wersja sportowa,karbonowa macha....czerwone przeloty do intercoolera widze

gościu podjezdza...... i po garach ..... tylko boost słychać ..... i jego syczenie

no to mowie ok ok jak chcesz to lecimy a ja z pelnym kufrem ..... i kaskiem na tyle.......pierwsze swiatelka....ślizgał się ślizgał......i do 200 jakoś mnie nie doszedł

drugie światełka, jakoś mnie nie doszedl

na 3 ich pytam ile z 2.0 tu masz kucy ? on mówi 400

no to JA gały

co taki kapeć ? na czwartych mówi do mnie że mnie nie dogoni

ale mowie spoko masz 4 buty więc wysprzeglić i dopiero dzida.......i tak było...potem puściłem go przodem, tłumiczek mówił sam za Siebie ile ma mocy

złapaliśmy więc górkę 45 stopni i 4 zakręty, jak zapiął to poooooooosszzzzeeeeedłłłł jak burza a Ja przy 180 zbastowałem bo z kuferkiem shimmy lubi sobie pomaglować, u góry go złapałem, potem na dół i znów 4 zakrety w tym potem duży 180 stopni w lewo......on gazu a Ja z gazu, Ja na prostej 2,4 on nie wiem ile

dochodze go w każdje miejscowości

i znowu zakrety JA 1,8 2,2 on nei wiem ile ale szedł jak rakieta i tu pokazał 4 buty i 400 kucy, byłem w szoku i przez 50 km nabawiłem się adrenaliny na cały tydzień
wnosek, VFR na starcie to potęga
na zakręcie 4 buty wygrywają