OGÓLNOPOLSKI ZLOT OWNERSÓW - BIESZCZADY 8-10.08.2008
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
no wlasnie u mnie 1,6 to końcówka możliwości, wiec bankowo nie dam rady smigac tak non stop. Dla mnie predkosci przelotowe, to 130-140 czasami pod 150
Polece sobie sam, chyba że ktoś z Wa-fki ma ochote na spokojniejszy przelot.
Polece sobie sam, chyba że ktoś z Wa-fki ma ochote na spokojniejszy przelot.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
No tak, tylko jestem pelen obaw z godzina 15 w Rzeszowie
Po 1 nie znam Rzeszowa - byłem tam raz w życiu - jakieś 10 lat temu, po 2 musiałbym wylecieć z Wafki kolo 10, zeby na spokojnie dobic do Rzeszowa na 15, a to moze byc awykonalne. Obawiam sie, ze uda mi sie wyleciec z wafki kolo 12, wtenczas na 15 do rzeszowa, chocby skały srały nie dolece. Ale spokojnie, duży jestem, więc sobie poradze 

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
ta stacja Orlenu jest przy samiutkim rondzie, juz przed samym wjazdem na rondo, po prawej jadąc z Lublina, po lewej jadąc z warszawykruhy pisze: - stacja benzynowa(chyba Orlen) na pierwszym rondzie jakie spotkacie(dotyczy jadących od strony Radomia i Lublina, bo tam Warszawska i Lubelska się zbiegają)
nie wiem czy ja się wyrobię na 15a, czasami mogę skonczyć dopiero o 15ej, zanim sie przecisne przez korki to bedzie 15.30 , bede wiedzial dopiero w czwartek wieczorem, po pracy.
Mucha jak się nie wyrobię i Ty tez na 15a to ewentualnie smigniemy troszke pozniej.
Ale to trzeba zgadywać się w czwartek wieczorem, bo na dzien dzisiajszy nic a nic nie wiem.
pozdr
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
wpadasz od strony Radomia czy Lublina na pierwsze rondo i lecisz przez centrum cały czas prosto... i kierujesz się na DYNÓW, bądź Barwinek. Na DYNÓW jest krócej.muchaok pisze:Po 1 nie znam Rzeszowa - byłem tam raz w życiu
Wjeżdżając do Rzeszowa nie kieruj się na obwodnice tylko ładuj w centrum, bo na obwodnicy o tych godzinach jest więcej korków niż w centrum. Do zobaczenia.

- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
przez Dynow jest dluzej ... 104,7 km , http://mapa.pf.plKrajan pisze: i kierujesz się na DYNÓW, bądź Barwinek. Na DYNÓW jest krócej.
a kierując sie na Barwinek , przez Domaradz, Brzozow > na Sanok > 93,7 km

Kruhy, a Ty ktoredy miales zamiar leciec ? pozdr
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Ok racja, ale jakoś patrząc na mape to tak krócej wyglądaBohun pisze:przez Dynow jest dluzej ... 104,7 km , http://mapa.pf.pl
a kierując sie na Barwinek , przez Domaradz, Brzozow > na Sanok > 93,7 km

- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
A takie czysto teoretyczne pytanie jaki sa w Bieszczadach boczne drogi ?!? Bo na mazurach to się załamałem i troche strachu najadłem, główne były czasami zajebiste a najgorzej byly znośne ale boczne to lata na łaci ei dziura obok dziury
a w bieszczadach jak to jest?
Ja i tak nie jade ale z ciekawości pytam bo niewiem
[ Dodano: 2008-08-05, 11:51 ]
Mówie oczywiscie o drogach nie numerowanych tych co na mapie sa cieniutkie jak barszcz żadne 734ki czy E70tki

Ja i tak nie jade ale z ciekawości pytam bo niewiem
[ Dodano: 2008-08-05, 11:51 ]
Mówie oczywiscie o drogach nie numerowanych tych co na mapie sa cieniutkie jak barszcz żadne 734ki czy E70tki
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid