Impreza moto na stadionie XX-lecia 06-09-2008
- Kornik
- ostry klepacz

- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Nie Pepe nie uciekło one w ciagu 2 dni chyba poszły, znajoma zdążyła kupić dla siebie 2 bilety a dla koleżanki już nie zdążyła. Ja to wole wydać 89 PLN na paliwo i przejechać sobie z 200 - 300 km niż stać jak kołek przez długi czas i ukręcać sobie szyje na ich ewolucjach
Może to jedyna taka impreza na stadionie ale xfighty sa co jakiś czas więc myślę że na ten kolejny zdąrze 
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- C_L_K
- ostry klepacz

- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
A kupował już kto bilety? Może ustalmy jakiś sektor? To zawsze łatwiej będzie wejść i pooglądać razem. Na stojaka, bo na stojaka, ale w jakim gronie 
http://www.ticketpro.pl/pl/akcja/szczegoly/965/
http://www.ticketpro.pl/pl/akcja/szczegoly/965/
- Heroinka :D
- pisarz

- Kontakt:
Mnie niestety nie będzie. Szkoda, że się nie udało w tym roku nic wykąbinować, no ale cóż, bywa...
Liczę na to, że w tym roku znów zrobią zawody w Spodku, w Katowicach. W zeszłym roku byłam i spotkałam tam Gienia. Strasznie nam się podobało.
Dwa lata temu też były, więc w tym roku również mogli by zrobić. Chyba nikt by się nie obraził.
A tym co idą na wrześniowe zawody, życzę udanej zabawy! I poróbcie jakieś fotki jak się da. 
Piękna jest to dziewczyna, co zwie się Heroina.