Dam pomógł za odpowiedz.

witam,wszystkie mieszcze sie w przedziale 42,7-42,9 takze wsio ok,a co do metody palcami to nie czułem zeby były miekkie,posmigam na nich do konca sezonu a na zimie sie wymieni,co o tym myslicie,a mam pytanie jaki kolor maja orginały bo gdzies na forum pisało ze taki czerwonawy a na moich widac lekko niebieski kolor czyli wychodzi na to ze były wymieniane.Acha sprzegło juz zmienione i moto poskładane,teraz tylko smigacMaciej pisze:Buła czasami wystarczy wziąć sprężyny w palce i ścisnąć , w przypadku moich starych to różnicę w palcach było czuć , tak były wyjechane
Może spełniać np limit ale może nie spełniać wymogów twardości
Buła pisze:witam,wszystkie mieszcze sie w przedziale 42,7-42,9 takze wsio ok,a co do metody palcami to nie czułem zeby były miekkie,posmigam na nich do konca sezonu a na zimie sie wymieni,co o tym myslicie,a mam pytanie jaki kolor maja orginały bo gdzies na forum pisało ze taki czerwonawy a na moich widac lekko niebieski kolor czyli wychodzi na to ze były wymieniane.Acha sprzegło juz zmienione i moto poskładane,teraz tylko smigacMaciej pisze:Buła czasami wystarczy wziąć sprężyny w palce i ścisnąć , w przypadku moich starych to różnicę w palcach było czuć , tak były wyjechane
Może spełniać np limit ale może nie spełniać wymogów twardości![]()
A ciekawi mnie ile mozna przejechac na takim akcesoryjnym sprzegle,dodom ze jezdze raczej spokojnie,nie gumuje i nie pale gumy,nie strzelam ze sprzegła.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości