Nagonka na motocyklistów
- sensi
- klepacz
- Imię: pawel
- województwo: poza granicą Polski
shoo- w materiale wiecej bylo wiadomosci negatywnych anizeli pozytywnych o motocyklistach, cos w stylu "uwaga lato nadchodzi, wariaci znow na drogach". prawda lezy posrodku bo jak wiadomo motocyklisci sa rozni i roznie jezdza ale wg mnie taki material powiniwn byc skierowany do puszkarzy zeby im uswiadomic ze cos oprocz auta jest na drodze i ze maja byc ostrozni a nie straszyc odbiorcow horda motonitow odzianych w skory i siejacych poploch na drogach.
- Smoku
- pisarz
- Imię: Jakub
no niestety materiał porażka ale i życie nie rozpieszcza w tym temacie. Wczoraj upomniałem gościa [nie gówniarza] bo naginał bez kasku!!!
Na moje pytanie gdzie ma kask, z wielkim uśmiechem pokazał uwieszony między stopami za uchwyt przy skuterze i z wyraził najbardziej elokwentny tekst jaki usłyszałem "Poważnie tak ch***o jeżdżą w Warszawie?" Odpadłem .... Działo się to na skrzyżowaniu Belwederskiej z Gagarina.
Tak więc mili Państwo - ten typ z fajką wcale nie musiał być ustawiony. Wystarczy, że kamera znalazła się w nieodpowiednim miejscu a "reporter" podłapał temat - resztę już znacie.
Smoku

Tak więc mili Państwo - ten typ z fajką wcale nie musiał być ustawiony. Wystarczy, że kamera znalazła się w nieodpowiednim miejscu a "reporter" podłapał temat - resztę już znacie.
Smoku
Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
MOże nie tylko na nas ale jednak i nas to dotyczy http://biznes.onet.pl/0,1785262,wiadomosci.html
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid