w y p a d e k
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
pewnie ,że tak..głowa do góry..wypadek jeszcze nie oznacza konca jazdy moto..noga się zrośnie a moto poskłada i będzie git ! wiele wspólnych km z zaj*ebiaszczą cbr, tylko jej i sobie musi dobre kapciuszki kupić -rinas pisze:Koledzy u niego byli, a ten, który z nim wtedy jechał, wydrukował całątą naszą dyskusję, miał chłopak co czytać. Ogólnie wie co zrobił. I raczej wyciagnął z tego wnioski.
Powiedział że jak wyzdrowieje, i kasy odłoży, to motor zrobi, ale najpierw kupi nowe gumy i porządne buty. Bo z motorów nie zrezygnuje - za bardzo je kocha. Tak samo zresztą jak ja i większość z was.

- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Witam wszystkich. Wczoraj byłem u kumpla, ma sie dobrze. Przez noge przewiercili mu drut, a z obu stron druta linki, za które ciągnie odważnik 4-kilowy. Troche dziwnie to wygląda... Ogólnie ma sie coraz lepiej. A obok niego na sale doszedł koleś, który zaliczył dzwona na skuterze, hehe.
Co do motoru - pojechałem go obejrzeć. Powiem tyle, naprawa będzie go kosztować tyle, ile nas... wiosenny serwis VFRy. Naprawdę, klamka hamulca, lusterko czy lekko wgięty set prawego podnóżka raczej nie są czymś wielkim. Nawet przejechałem sie kilka kilosów, żeby zobaczyć, czy wszystko ok. I wszystko ok, nic nie ściąga, jedzie jak po sznurku. Także wszystko jakoś tam sie ułoży.
Kumpel dziękuje wszystkim za życzenia zdrowia, nawzajem życzy wam szerokośći i przyczepnośći.
Pozdro
Co do motoru - pojechałem go obejrzeć. Powiem tyle, naprawa będzie go kosztować tyle, ile nas... wiosenny serwis VFRy. Naprawdę, klamka hamulca, lusterko czy lekko wgięty set prawego podnóżka raczej nie są czymś wielkim. Nawet przejechałem sie kilka kilosów, żeby zobaczyć, czy wszystko ok. I wszystko ok, nic nie ściąga, jedzie jak po sznurku. Także wszystko jakoś tam sie ułoży.
Kumpel dziękuje wszystkim za życzenia zdrowia, nawzajem życzy wam szerokośći i przyczepnośći.
Pozdro