Niespodziewany szybki strzał nad wodę. 2008-07-03
Niespodziewany szybki strzał nad wodę. 2008-07-03
Dziś wieczorem lecę Transitem na Mazury (znajomi siedzą na łódce). Wracam w sobotę. Kto nie ma lęku w sercu i spontaniczna akcja jest mu siostrą niech podaje na Rozdroże, klamoty mogę zabrać na pakę, a później to już ful improwizacja (namiocik, ognisko, gitarka, kąpiel w jeziorze i takie tam sprawy).
Ostatnio zmieniony wt 08 lip 2008, 10:53 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
tak mi sie przypomniał mój rejs do sztynortu i zrzucanie szmat i kładzenie masztu w lotcie, mostek i z powrotem stawiamy..
miłego zajebiaszczego weekendu życzę i zazdroszczę !
ja chcę na żagle do Sztynortu aaaaaaa
sorry za oftop

miłego zajebiaszczego weekendu życzę i zazdroszczę !
ja chcę na żagle do Sztynortu aaaaaaa

sorry za oftop
Ostatnio zmieniony czw 03 lip 2008, 23:25 przez MadziX, łącznie zmieniany 1 raz.

- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Zazdroszcze ci. popłyn zobaczyć wyspe czapli i innego ptactwa tak obsranej wyspy nie widziałes{wychodzać ze sztynrotu w prawo a potem w lewo}
Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez PETER, łącznie zmieniany 1 raz.
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
Wróciłem. Cza powiedzieć, że pogoda narozrabiała i po zeszłorocznym białym szkwale respekt dla Posejdona podskoczył w notowaniach. Wyspę kormoranów znam, a ze swoich zeszłorocznych doświadczeń mogę polecić cumowisko "Rajcocha" na tamtejszym akwenie. Może i nic specjalnego, ale gdyby umiało mówić...
Tym razem trochę się popływało, pośpiewało, pobrowarzyło i powróciło. To nic, że krótko, ale widok mazurskich jezior wart jest takiego ruchu. A Sztynort, choć drogi to ma klimacik, tak jak Mikołajki, Ruciane i Binduga Zielona k/Nidy.

Tym razem trochę się popływało, pośpiewało, pobrowarzyło i powróciło. To nic, że krótko, ale widok mazurskich jezior wart jest takiego ruchu. A Sztynort, choć drogi to ma klimacik, tak jak Mikołajki, Ruciane i Binduga Zielona k/Nidy.
Nie rycz, tylko przyjeżdżaj, a wtedy drżyj Posejdonie i Erosie.MadziX pisze:ja chcę na żagle do Sztynortu aaaaaaa