Imieninki. BIAŁA k. Pkowa 28-06-2008
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
witam,jako ze jeszcze wczoraj wróciłem i niestety nie mogłem zostac,siła wyzsza niestety to chciałem podziekowac za goscine i za samczna kiełbase,załuje ze nie mogłem zostac ale mysle ze spotkamy sie jescze w tym roku,nawet próby Kornika zebym został nie pomogły,okzazło sie że moja VFR pali bez kluczyka
,ale fajnie było spotkac sie z Wami chociarz na chwile.pozdrawiam.

Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Tak tak i moja mina bezcenna jak odpaliłeś moto, moja mina mówiła "ku....a to czyje ja mam kluczyki że on odpalił...?"
Normalnie zszokowałeś mnie 
Ale impreza zacnao j zacna i znowu długo będą Ownersów w Białej pamiętać
A i bo bym zapomniał dziś na youtube wrzucę filmik jak Dresik probował odpalić swoją VFRke to poprostu jest majstersztyk

Ale impreza zacnao j zacna i znowu długo będą Ownersów w Białej pamiętać

A i bo bym zapomniał dziś na youtube wrzucę filmik jak Dresik probował odpalić swoją VFRke to poprostu jest majstersztyk

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Jestem - jeszcze z przgodami, spotkaniami....
Wyobraźcie sobie rozstałem się z Sową przy zjeździe na wilanów, zjeżdżam koło torwaru i co widze ? Jakaś czerwona VFR`a dziduje.....
No to ja za nią, było troszke problemów, ale na szczęście światłą na wisłostradzie były po mojej stronie i dopadłem przy gagarina - i kogo ?? patrze a tu Jano....
Postaliśmy, pogadaliśmy odprowadził mnie później do garażu. Ale to jeszcze nie koniec....
Przepakowałęm się, pogłąskałem czarnulke i podziękowałęm za to, że mnie zawiozła i przywiozła ( zawsze tak robie ) ide do auta... nei otwiera sie, hmmmm z klucza klik, otworzyły sie tylko drzwi kierowcy - patrze na swiatlach zostawilem
Dzwonie do kumpla zeby podjechal pozyczyl troszke prądu
No i musiałem jeszcze runde puszką po wawie zrobić, żeby baterie podłądować 
Coś dzisiejszy dzień, nie służył OWNERSOM, jeśli chodzi o prąd
Impra megaprzezajebista. Ubawiłęm się setnie i mam pomysła na stworzenie działu
" MIĘKKA FAJA " na forum, gdzie będziemy opisywać, kto nie wymiękł po nazwaniu go miękką fają i zrobił coś, czego pewnie by nie zrobił gdyby nie nazwanie " MIĘKKĄ FAJĄ"
Od razu można zaliczyć do zacnego grona: Skandala, który w czwartek biegał po ognisku, no i po dzisiejszym Ppamułę, który pojechał odwieźć Piotrasa do Krakowa
Oddaję sprawę pod osąd
Wyobraźcie sobie rozstałem się z Sową przy zjeździe na wilanów, zjeżdżam koło torwaru i co widze ? Jakaś czerwona VFR`a dziduje.....
No to ja za nią, było troszke problemów, ale na szczęście światłą na wisłostradzie były po mojej stronie i dopadłem przy gagarina - i kogo ?? patrze a tu Jano....
Postaliśmy, pogadaliśmy odprowadził mnie później do garażu. Ale to jeszcze nie koniec....
Przepakowałęm się, pogłąskałem czarnulke i podziękowałęm za to, że mnie zawiozła i przywiozła ( zawsze tak robie ) ide do auta... nei otwiera sie, hmmmm z klucza klik, otworzyły sie tylko drzwi kierowcy - patrze na swiatlach zostawilem

Dzwonie do kumpla zeby podjechal pozyczyl troszke prądu

Coś dzisiejszy dzień, nie służył OWNERSOM, jeśli chodzi o prąd

Impra megaprzezajebista. Ubawiłęm się setnie i mam pomysła na stworzenie działu
" MIĘKKA FAJA " na forum, gdzie będziemy opisywać, kto nie wymiękł po nazwaniu go miękką fają i zrobił coś, czego pewnie by nie zrobił gdyby nie nazwanie " MIĘKKĄ FAJĄ"
Od razu można zaliczyć do zacnego grona: Skandala, który w czwartek biegał po ognisku, no i po dzisiejszym Ppamułę, który pojechał odwieźć Piotrasa do Krakowa

Oddaję sprawę pod osąd

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
Czemu nie? Jest Klub Pierdołów, to dla kontrastu nie zaszkodzi Mnientka Faja.
Jako pomysłodawca zakładaj Mucha.
Za imprezkę głębokie pokłony Piotrkowi i jego rodzicom. Atmosferka cacy i cyce. Spanie na sianie jak zwykle bezcenne. I te słoneczne paski nad ranem pomiędzy deskami.
Nocne spacerki do Małgośki i leśna aleja w dupie u murzyna po prostu nie do przecenienia. Boki pozrywane leżą w rowach, tam gdzie drzemki Dresik łapał. Woda z ogórków ratowała życie, co nie Mucha?
Pozdrowienia dla G.O.S.'a.

Za imprezkę głębokie pokłony Piotrkowi i jego rodzicom. Atmosferka cacy i cyce. Spanie na sianie jak zwykle bezcenne. I te słoneczne paski nad ranem pomiędzy deskami.
Nocne spacerki do Małgośki i leśna aleja w dupie u murzyna po prostu nie do przecenienia. Boki pozrywane leżą w rowach, tam gdzie drzemki Dresik łapał. Woda z ogórków ratowała życie, co nie Mucha?
Pozdrowienia dla G.O.S.'a.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz 29 cze 2008, 21:03 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Ja opisałem kiesy sie spotkałem pierwszy raz z okresleniem mientka faja 
Teraz sie dopisywac
viewtopic.php?t=3746

Teraz sie dopisywac

viewtopic.php?t=3746
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.