Imieninki. BIAŁA k. Pkowa 28-06-2008
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Miło mi powitać kolejne osoby na liście
Patrze na liste i wciąż nie widze jeszcze kilku osób które miałem nadzieje, że sie zjawią i szczególnie mi na tym zależało.. No już wpisywać się
Taki np. pan specjalista od sztucznych ogni i wybuchów
Pragne również poiinformować szanownych Vikingów o obowiązku (zgodnie z kodeksem honorowo-imprezowym artykuł XXII paragraf 69 ) wystawienia delegacji skladającej się przynajmniej z 3 maszyn i 5 osób w tym (zgodnie z paragrafem 999) jednej osoby o rudym kolorze włosów. Nie musze chyba mówić co grozi za niedopełnienie obowiązków
W czwartek czyli dnia 26 czerwca anno domini 2008 chciałbym przesłać gotową listę moim pomocniką nadzorującym przygotowania oraz ministerstwu kultury w celu uzyskania wymaganych zezwoleń.. -> mówiąc krótko -> WPISYWAĆ SIĘ
1. ROADS
2. Buła+plecaczek
3. Organizator (+rodzinka)
4. muchaok - może z plecaczkiem jak pozdaje egzaminy
5. Kornik
6. Benitto + Edytka (jesli wszystko sie ulozy...)
7. Gladiator +Weselna buteleczka w plecaku
8. Piotras
9. Wiktor
10. Raku (o ile bedzie z kim piesa zostawic :< )
11. Bogdan (tata kolegi mojego brata.... serio
dopiero co wrócił do motocykli bo dłuugiej przerwie, świetny gośc, musicie go poznać
)
12. ...

Patrze na liste i wciąż nie widze jeszcze kilku osób które miałem nadzieje, że sie zjawią i szczególnie mi na tym zależało.. No już wpisywać się

Taki np. pan specjalista od sztucznych ogni i wybuchów

Pragne również poiinformować szanownych Vikingów o obowiązku (zgodnie z kodeksem honorowo-imprezowym artykuł XXII paragraf 69 ) wystawienia delegacji skladającej się przynajmniej z 3 maszyn i 5 osób w tym (zgodnie z paragrafem 999) jednej osoby o rudym kolorze włosów. Nie musze chyba mówić co grozi za niedopełnienie obowiązków

W czwartek czyli dnia 26 czerwca anno domini 2008 chciałbym przesłać gotową listę moim pomocniką nadzorującym przygotowania oraz ministerstwu kultury w celu uzyskania wymaganych zezwoleń.. -> mówiąc krótko -> WPISYWAĆ SIĘ

1. ROADS
2. Buła+plecaczek
3. Organizator (+rodzinka)
4. muchaok - może z plecaczkiem jak pozdaje egzaminy
5. Kornik
6. Benitto + Edytka (jesli wszystko sie ulozy...)
7. Gladiator +Weselna buteleczka w plecaku
8. Piotras
9. Wiktor
10. Raku (o ile bedzie z kim piesa zostawic :< )
11. Bogdan (tata kolegi mojego brata.... serio

12. ...

- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Przykro mi, ale tym razem ta z rudymi włosami bedzie nieobecnaBarry pisze:skladającej się przynajmniej z 3 maszyn i 5 osób w tym (zgodnie z paragrafem 999) jednej osoby o rudym kolorze włosów

1. W tym samym dniu druga polowa rudej na tez imieniny ( niestety bedzie nieobecna w naszym pieknym kraju

2. Tego samego dnia Ruda przyjmuje w Vikingowie

Ale nic straconego dresik vel Barry odbijemy to sobie

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
To korzystając z okazji może byśmy sie tak wybrali wcześniej do Dresika i skoczyli sobie wpierw nad zalew tyłki pomoczyć i plecy poopalać
W końcu jest ciepło a tam jest woda 

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- Kornik
- ostry klepacz
I o to chodzi
[ Dodano: 2008-06-25, 10:02 ]
Benitto podsunął pomysł z racji iż zalew sulejowski jest caly zasyfiały (o czym ja niewiedziałem), na jezioro koło cieszanowic. Jezioro jest w sumie niedaleko Białej gdzie lecimy do Piotrka na imieninki. Tak więc może by tak o 8 rano zrobic wypad z Warszawy nad to jezioro posiedzieć, popływać, poopalać plecy żeby nie tracić połowy dnia w domu
Ja zastrzegam niestety tylko jedno że ja jade 120 - 140 (i to już z lękiem) bo się nazbierało u mnie już 12 pkt.
tak więc zbiórka, zbiórką a ja sobie swoim tempem najwyżej polecę
[ Dodano: 2008-06-25, 10:05 ]
A to jest lokalizacja http://maps.google.com/maps/mm?ie=UTF8& ... 18711&z=16

[ Dodano: 2008-06-25, 10:02 ]
Benitto podsunął pomysł z racji iż zalew sulejowski jest caly zasyfiały (o czym ja niewiedziałem), na jezioro koło cieszanowic. Jezioro jest w sumie niedaleko Białej gdzie lecimy do Piotrka na imieninki. Tak więc może by tak o 8 rano zrobic wypad z Warszawy nad to jezioro posiedzieć, popływać, poopalać plecy żeby nie tracić połowy dnia w domu

Ja zastrzegam niestety tylko jedno że ja jade 120 - 140 (i to już z lękiem) bo się nazbierało u mnie już 12 pkt.

[ Dodano: 2008-06-25, 10:05 ]
A to jest lokalizacja http://maps.google.com/maps/mm?ie=UTF8& ... 18711&z=16
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
kurde chetnie bym z wami poleciał z rana, ale sie nie zbiore !!! nie ma szans....
Gram w piatek do 3-4 rano w medyku, wiec nie ma bata zebym na 8 byl gotowy na wyjazd.....
Ale może ktos sie wybiera z wa-fki kolo 12-13 w strone Dresika ?? Chetnie sie podepne....
Gram w piatek do 3-4 rano w medyku, wiec nie ma bata zebym na 8 byl gotowy na wyjazd.....
Ale może ktos sie wybiera z wa-fki kolo 12-13 w strone Dresika ?? Chetnie sie podepne....
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Kornik
- ostry klepacz
Mucha ja w piątek lece jeszcze do klubu poimprezować więc nie wykręcaj mi sie tu
3 - 4 h snu wystarczą
wyspisz się w niedzielę 

Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
hahahahahaha jasne wyspie sie w niedziele....... z wami sie wyspie !!!! predzej uwierze, ze nie jestes juz prawiczkiem, niz w to ze sie wyspie 
W piatek ja nie dam rady poleciec, bo pracuje w piatek wieczorem.....
Polece w sobote kolo poludnia, jak ktos ma smaka kolo poludnia w sobote startowac, to czekam na info.....

W piatek ja nie dam rady poleciec, bo pracuje w piatek wieczorem.....
Polece w sobote kolo poludnia, jak ktos ma smaka kolo poludnia w sobote startowac, to czekam na info.....
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Dresik
- klepacz
No prosze, ciekawe plany powstały
Chętnie bym dołączył do Was od samego rana ale sam nie wiem kiedy dotre z Wawki po akurat tego samego poranka będe się przeprowadzał z Wawy do Białej
(będe jechał puszką, tak a propo - mogę kogoś zabrać, 2 osoby zmieszczą się napewno)
Później musze oczywiście coś nie coś przygotować na wieczorne grillowanie, ale pewnie popołudniu do Was dojade i zabiorę Was wtedy do siebie
Cieszanowice jak najbardziej polecam, podr
[ Dodano: 2008-06-26, 09:10 ]
aha, Ruda, usprawiedliwienie przyjęte
nie tyczy się to jednak reszty Vikingów 

Później musze oczywiście coś nie coś przygotować na wieczorne grillowanie, ale pewnie popołudniu do Was dojade i zabiorę Was wtedy do siebie

Cieszanowice jak najbardziej polecam, podr

[ Dodano: 2008-06-26, 09:10 ]
aha, Ruda, usprawiedliwienie przyjęte

- Dresik
- klepacz
Podsumowując:
Grupa, która jedzie rano nad zalew niech się już jakoś umawia i dogaduje między sobą
Zadzwonie do Was przed południem, dojade, posiedzimy troche i polecimy do Białej
Wszyscy pozostali - postaram się wrócić z grupą "plażowiczów" do Białej około 16.00 najpóźniej do 17.00. Jeśli ktoś chce wcześniej dołączyć do nas nad wodą niech dzwoni do chłopaków czy do mnie
Jeżeli ktoś nie lubi słońca i wody albo wychodzi po południu z pracy - wyjedziemy/wyjade po Was tam gdzie będzie trzeba około tej 17stej.
Jeśli kogoś nie ma na liście nie znaczy to oczywiście że nie może przyjechać, że braknie dla niego kiełby czy miejsca pod dachem
nic z tych rzeczy
kto jeszcze nie ma niech sobie zapisze mój nr 608-522-361
Tylko ostrożnie jechać
do zobaczenia 
Grupa, która jedzie rano nad zalew niech się już jakoś umawia i dogaduje między sobą

Wszyscy pozostali - postaram się wrócić z grupą "plażowiczów" do Białej około 16.00 najpóźniej do 17.00. Jeśli ktoś chce wcześniej dołączyć do nas nad wodą niech dzwoni do chłopaków czy do mnie

Jeśli kogoś nie ma na liście nie znaczy to oczywiście że nie może przyjechać, że braknie dla niego kiełby czy miejsca pod dachem

kto jeszcze nie ma niech sobie zapisze mój nr 608-522-361
Tylko ostrożnie jechać