Baba na moto WITA Wszystkich!
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITAM!
Po lekturze wszystkich postów na Dzień Dobry mówię ( pisząc)--- WIELKIE DZIĘKI za tak miłe przywitanie na Forum osoby pozbawionej w spisie inwentarza motocykla VFR.
Jak napisał poscig zachorowałam na chorobę motocyklową i nie dam się wyleczyć bo to byłby dopiero początek końca.
Ale dołączam się do muchaok-a bo lubię swoją Classiczkę,która niedługo pójdzie do ludzi bo chce nabyć coś większego i z tej grupy moto.- może Intruderek albo Maruderek.
Muchaok- na plecaczka nie siądę bo ja nie lubię siedzieć za woźnicą tylko wolę być osobą powożącą zaprzęgiem koni.
Ruda- ja Cię przepraszam,że ośmieliłam się posadzić swój kuperek na miejscu z napisem - REZERWACJA na wyłączność RUDEJ. PRZEPRASZAM i mogę podesłać Ci płyn do dezynfekcji ,który nie zniszczy obicia ale skutecznie wywabi moją obecność.
Piotras - Ten bzyczący Muszka mnie nie podrywa tylko wprowadza w tajniki Forum i oswaja mnie z tym ,co się u Was dzieje.
Wychodzi na to ,że moje "coś" nie skręca,nie ma hamulców i owiewki czyli pytanie --- co ma? Łatwiej będzie odpowiedzieć nie?
Otóż --- ma mnie! A to dużo. Bo gabaryty mam całkiem słuszne.
Wasyl- nie ma za co dziękować bo pomoc to odruch naturalny. Przynajmniej u mnie.
JuNioR i ppamula ---- Witam cieplutko !!!!!!! Tego różowego to bym za uszka wytarmoliła a "kudłatego inaczej" po łysince poklepała
Rozpisałam się ale jest to zbiorcza odpowiedź i tyle wyszło.
Pozostałym raz jeszcze- DZIEŃDOBEREK
Pozdrawiam --- Joaśka
PEES mrf- Ty masz niezłe zadatki na Plecaczka
Tylko warkocz do kasku przyczepiaj jak siadasz z tyłu.
Po lekturze wszystkich postów na Dzień Dobry mówię ( pisząc)--- WIELKIE DZIĘKI za tak miłe przywitanie na Forum osoby pozbawionej w spisie inwentarza motocykla VFR.
Jak napisał poscig zachorowałam na chorobę motocyklową i nie dam się wyleczyć bo to byłby dopiero początek końca.

Ale dołączam się do muchaok-a bo lubię swoją Classiczkę,która niedługo pójdzie do ludzi bo chce nabyć coś większego i z tej grupy moto.- może Intruderek albo Maruderek.
Muchaok- na plecaczka nie siądę bo ja nie lubię siedzieć za woźnicą tylko wolę być osobą powożącą zaprzęgiem koni.

Ruda- ja Cię przepraszam,że ośmieliłam się posadzić swój kuperek na miejscu z napisem - REZERWACJA na wyłączność RUDEJ. PRZEPRASZAM i mogę podesłać Ci płyn do dezynfekcji ,który nie zniszczy obicia ale skutecznie wywabi moją obecność.
Piotras - Ten bzyczący Muszka mnie nie podrywa tylko wprowadza w tajniki Forum i oswaja mnie z tym ,co się u Was dzieje.
Wychodzi na to ,że moje "coś" nie skręca,nie ma hamulców i owiewki czyli pytanie --- co ma? Łatwiej będzie odpowiedzieć nie?
Otóż --- ma mnie! A to dużo. Bo gabaryty mam całkiem słuszne.
Wasyl- nie ma za co dziękować bo pomoc to odruch naturalny. Przynajmniej u mnie.
JuNioR i ppamula ---- Witam cieplutko !!!!!!! Tego różowego to bym za uszka wytarmoliła a "kudłatego inaczej" po łysince poklepała

Rozpisałam się ale jest to zbiorcza odpowiedź i tyle wyszło.
Pozostałym raz jeszcze- DZIEŃDOBEREK
Pozdrawiam --- Joaśka

PEES mrf- Ty masz niezłe zadatki na Plecaczka

- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Nie nie nie !!! Joasiu. Nie wiem co prawda co teraz ujeżdżasz, ale jeśli mogę cos doradzić, to HONDA rządzi. Intruder, z tego co sie przysiadałem - fajny, tyle że niesttey moim zdaniem zrypana konstrukcja wydechów i odlot od gara idzie tak, ze nie ma opcji aby nie parzył woźnicy. Jeśli zatem nie HONDA, to juz lepiej Maruda, ale przemyśl SHADOW
Ja ujeżdżam 1100 ACE i jestem mega zadowolony 
Jednak najwazniejsze dla strażników koszerności, aby było to V.

Jednak najwazniejsze dla strażników koszerności, aby było to V.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie