14.06.2008 Latanko na LublinRing
- muchaok
- klepacz 
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
A czemu tylko w lewo ?? Ja myślałem, że kobiety wola skręcać w prawoNATI pisze:Co do toru fajna sprawa jak się nie jest po takich przeżyciach. Zrobiłam chyba 4-5 okrążeń i gdyby były tylko zakręty w lewo mogłabym jeździć i jeździć
 W lewo zawsze ciężej
 W lewo zawsze ciężej 
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
						- Sprzedam BMW Celika
- klepacz 
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
Mam nadzieję że następny wypad gdziekolwiek będzie mniej nerwowy, troszkę sie pomartwiliśmy wszyscy ale też z drugiej strony rzecz biorąc mogło byc gorzej. Robin nie zdązyliśmy sie poznac tym razem ale nic straconego  będzie jeszcze okazja. Jeśli ktoś będzie u Robina w szpitalu bardzo proszę pozdrowić Go od Ciacha
 będzie jeszcze okazja. Jeśli ktoś będzie u Robina w szpitalu bardzo proszę pozdrowić Go od Ciacha  Reszta miała troszkę więcej szczęścia ale im tez należą się życzenia powrotu do zdrowia
 Reszta miała troszkę więcej szczęścia ale im tez należą się życzenia powrotu do zdrowia 
Dziękuję Wam za mile spędzone chwile z Wami. Za to że na kazdym kroku widac to, że nikt nigdy sam nie zostaje ze swoim problemem.
Krissek brawo za organizację. Właściwy człowiek na właściwym miejscu 

Arcziemu i Ciepłemu za niezapomniane chwile w supermarkecie.... tak tak... nawet w supermarkecie z Ownersami jest wyjątkowo
  tak tak... nawet w supermarkecie z Ownersami jest wyjątkowo   

Arczi .... mówilam Ci juz że dobrze jeździsz........ 

Ruda tylko mi podpadła bo się nie pożegnała z Ciachem... ale Ruda wybaczam Ci ... bo Cię Rudy wariacie bardzo lubię
  ale Ruda wybaczam Ci ... bo Cię Rudy wariacie bardzo lubię  

będzie jeszcze okazja. Jeśli ktoś będzie u Robina w szpitalu bardzo proszę pozdrowić Go od Ciacha
 będzie jeszcze okazja. Jeśli ktoś będzie u Robina w szpitalu bardzo proszę pozdrowić Go od Ciacha  Reszta miała troszkę więcej szczęścia ale im tez należą się życzenia powrotu do zdrowia
 Reszta miała troszkę więcej szczęścia ale im tez należą się życzenia powrotu do zdrowia 
Dziękuję Wam za mile spędzone chwile z Wami. Za to że na kazdym kroku widac to, że nikt nigdy sam nie zostaje ze swoim problemem.
Krissek brawo za organizację. Właściwy człowiek na właściwym miejscu

Arcziemu i Ciepłemu za niezapomniane chwile w supermarkecie....
   Arczi .... mówilam Ci juz że dobrze jeździsz........

Ruda tylko mi podpadła bo się nie pożegnała z Ciachem...
					Ostatnio zmieniony śr 18 cze 2008, 08:27 przez Sprzedam BMW Celika, łącznie zmieniany 1 raz.

Moczynos w futrze model 2016  help
						- Jacko
- ostry klepacz 
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Witam wszystkich byłam dzisiaj u Robina operacja jest koniecznością. lekarze w szpitalu na staszica chcą czekać ,lecz my działamy dalej z tatą Robina . chcemy przenieść go do lepszego szpitala i załatwiamy najlepszego fachowca od biodra. Nie jest to prosta operacja bo złamanie jest paskudne . Byłam dzisiaj ze zdięciami biodra u Profesora Wardy na konsultacji i jest szansa na przeniesienie do szpitala na Jaczeskiego. Po południu przyjeżdża Jacuś więc będziemy działać dalej mamy spotkanie ze znajomym lekarzem Jacka bo to on specjalizuje się w operacjach biodra. Trzymajcie kciuki żeby się udało. Pozdrawiamy  Marta&Jacko

- NATI
- teksciarz 
W prawo mam jakieś obawy - może są związane z moją pierwszą jazdą na motocyklu jako pasażerka. Nie umiem racjonalnie wytłumaczyć. Słyszałam teorię, że ludzie praworęczni mają jakieś obawy właśnie przy skręcaniu w prawo czy też zakrętach w prawo; leworęczni w lewą stronę.muchaok pisze:A czemu tylko w lewo ?? Ja myślałem, że kobiety wola skręcać w prawoW lewo zawsze ciężej
-----------------------------------------------------------------------------------------
[ Dodano: 2008-06-16, 14:37 ]
Uprzedziłam Panią i Pana policjanta, że będzie nie kulturalnie.Mariunio pisze:Nati i to przy policjiNATI pisze: I proszę zainwestujcie w spodnie z ochraniaczami - nie zamierzam na forum używać takich epitetów jak w szpitalu.
- Piotras
- klepacz 
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
NATI, to ty chyba uwielbiasz jeździć po rondach   

Ale coś w tej teorii jest, bo ja jako lewus bardziej wole prawe winkle 

Natomiast decyzja ta jest spowodowana tym, że moto Robina jest tyle co odbudowane po poważniejszym chyba wypadku i naprawiać po raz kolejny nikt już pewnie nie ma ochoty, tymbardziej że Robin pożegna się na jakiś czas z motocyklami
Ale jak sam mi wczoraj powiedział, kupi jakąś puszkę i będzie za nami przyjeżdżał na zloty 

Ale coś w tej teorii jest, bo ja jako lewus bardziej wole prawe winkle

Rama i lagi 800tki są całe, zresztą jak wszystkich moto (przynajmniej na to wyglądają bo nie było żadnego faktycznego uderzenia oprucz Rybowej Kawy, tyle że też tam uderzenie było czachą).mrf pisze:To vfr'a az tak dostala, ze idzie na czesci?
Natomiast decyzja ta jest spowodowana tym, że moto Robina jest tyle co odbudowane po poważniejszym chyba wypadku i naprawiać po raz kolejny nikt już pewnie nie ma ochoty, tymbardziej że Robin pożegna się na jakiś czas z motocyklami

Ale jak sam mi wczoraj powiedział, kupi jakąś puszkę i będzie za nami przyjeżdżał na zloty

- olo70
- pisarz 
- Imię: Paweł
- Kontakt:
a tu link do TV http://pl.youtube.com/watch?v=UA01_P4GRb8Mariano pisze:Tu jest link z fotkami http://www.kwp.lublin.pl/index1.html?akcja=news&id=5505
kocham wolność i kobiety, pracę w dupie mam niestety!!!
						- Piotras
- klepacz 
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Ale z Ryby gwiazda filmowa, widać doświadczenie przed kamerą   

Muszę przyznać, że to pierwszy chyba materiał o oddźwięku neutralnym o motocyklistach!
Zero komentarza o zabójczej prędkości, szalonych motocyklistach czy innego tego typu bzdur!
olo70, widać nasze groźby w kierunku Panów reporterów podziałały 

[ Dodano: 2008-06-16, 18:23 ]

Muszę przyznać, że to pierwszy chyba materiał o oddźwięku neutralnym o motocyklistach!
Zero komentarza o zabójczej prędkości, szalonych motocyklistach czy innego tego typu bzdur!
olo70, widać nasze groźby w kierunku Panów reporterów podziałały

[ Dodano: 2008-06-16, 18:23 ]
A co teraz jeździmy w drugą stronę, czy o czymś jeszcze nie wiem??NATI pisze:Odkąd zmieniło się prawo o ruchu drogowym - nienawidzę jeździć po rondach !!!!
- olo70
- pisarz 
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Dzięki serdeczne za wypad - aczkolwiek nie dla wszystkich był on udany-.
RYBA I KASIOREK prosili o podziękowania dla wszystkich a szczególnie dla MARTY, która poświęciła im czas - który mogła spędzić na torze w sobotę - i pomogła załatwić wszystkie sprawy związane z lekarzami i policją. WIELKIE DZIĘKI MARTA!!!
ROBIN - Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiej rechabilitacji.

RYBA I KASIOREK prosili o podziękowania dla wszystkich a szczególnie dla MARTY, która poświęciła im czas - który mogła spędzić na torze w sobotę - i pomogła załatwić wszystkie sprawy związane z lekarzami i policją. WIELKIE DZIĘKI MARTA!!!
ROBIN - Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiej rechabilitacji.
kocham wolność i kobiety, pracę w dupie mam niestety!!!