Wydech prowadzony górą ( opininie i foty ) !!!!!!!! :))
- endialdi
- pisarz
- Imię: Robert
- województwo: małopolskie
Nie mierzylem jeszcze ale poglądowo zobacz na ten picture
http://www.bikepics.com/pictures/1307821/
średnica tłumika to około 115 mm (MIG jest mniejszy).
http://www.bikepics.com/pictures/1307821/
średnica tłumika to około 115 mm (MIG jest mniejszy).
"Burn rubber not your soul"
- Jashczur
- pisarz
- Imię: Chrystian
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Ja mam w swojej takiego karbonowego MIG'a . Nie grzeje sie, prowadzenie gora odslania kolo co cieszy oko i sam dzwiek - muzyka dla ucha
[ Dodano: 2008-06-11, 15:13 ]
Marecki00 Nie mam stelazy zeby Ci powiedziec czy Mig by z nimi nie kolidowal a taki pomiar ile wystaje poza obrys nie wiem czy zdalby swoja role. Jesli chodzi o sakwy materialowe to nie ma problemu. JuNioR ma stelaze w swojej niuni wiec jak sie z nim zobacze to sprawdze czy wszystko by z soba spasowalo i dam Ci znac.

[ Dodano: 2008-06-11, 15:13 ]
Marecki00 Nie mam stelazy zeby Ci powiedziec czy Mig by z nimi nie kolidowal a taki pomiar ile wystaje poza obrys nie wiem czy zdalby swoja role. Jesli chodzi o sakwy materialowe to nie ma problemu. JuNioR ma stelaze w swojej niuni wiec jak sie z nim zobacze to sprawdze czy wszystko by z soba spasowalo i dam Ci znac.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ognia!
- Mariano
- zadomowiony
- Imię: Mariusz
- Kontakt:
Remusik jest fajny. Nie łapie temp. i jak na przelotówke jest całkiem cichy. Dodał sporo kopa przy powercomannderze i filterku K&N. Szkoda że jest długi i ma mało miejsca między oponą a setem pasażera ktróry musiałem odsunąć na tulejkach dystansowych. Generalnie super sprawa. 

-
- zadomowiony
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
a ja myślę że dla chcącego nic trudnego. wystarczy pomysł i wykonanie. miałem kiedyś Wingracka2 i wydech prowadzony górą, wystarczyły tulejki wykonane ze sworznia od malucha. i dało radę , a na foto mam stelaż SW-Motech i wystarczyło kilka wygięć i kawałek płaskownika by sie cieszyć takim widokiem. ...
pozdro
yaro
pozdro
yaro
Wydech prowadzony górą ( opininie i foty ) !!!!!!!! :))
Witam wszystkich.
Też chcę poprowadzić wydech górą, tłumik juz zdobyłem przelotowy i teraz poszukuję jakiegos magika który dorobi mi dolot do tego tłumika. Znacie może jakichś "majstrów" w łodzi albo w okolicach którzy potrafią zrobic taki dolot, najlepiej z kwasówki na giętarce?
Też chcę poprowadzić wydech górą, tłumik juz zdobyłem przelotowy i teraz poszukuję jakiegos magika który dorobi mi dolot do tego tłumika. Znacie może jakichś "majstrów" w łodzi albo w okolicach którzy potrafią zrobic taki dolot, najlepiej z kwasówki na giętarce?