tarcza predkosciomierza
tarcza predkosciomierza
witam. chciałbym u siebie zmienić tarcze prędkościomierza ponieważ mam w milach.dzwoniłem do kolesia ktory mi to dorobi i potzrebny jest mi skan tarczy obojetnie jakiej czy w milach czy w kilometrach.moze ktos ma wyjeta taka tarcze do vfr 800 fi 99r. bo nie usmiecha mi sie dwa razy rozbierac poł motocykla zeby sie do niej dobrac. z gory dziekuje
- mikiet
- bywalec
- Imię: Michał
- Kontakt:
siema, ja moge zrobic skan tarczy predkosciomierza-sam u siebie tez wymieniam bo mam w milach. napisz mi jeszcze przypomnienie na mejla, ok? pozdrawiam
mikiet@wp.pl
mikiet@wp.pl
- kecajm69
- klepacz
- Imię: Jacek
http://moto.allegro.pl/item376559651_ta ... r_800.html
tu jest stronka na której są tarcze za 51,00 z przesyłką. Ja też będę wymieniał ale na zime.
tu jest stronka na której są tarcze za 51,00 z przesyłką. Ja też będę wymieniał ale na zime.
Jacek M.
- suniok
- pisarz
- Imię: Jarosław
- Kontakt:
Kiedyś do mojego pięknego Lanochoda zamówiłem sobie białe tarcze z allegro. Po założeniu ręce mi opadły. W oryginalnych w miejscu gdzie są żarówki folia przepuszczająca światło jest ciemniejsza i po podświetleniu wszystkie cyfry świecą tak samo jasno. W nieoryginalnych z allegro nie ma czegoś takiego i w miejscu żarówek świeci jak .q.w. a pomiędzy jest blado... Zwróćcie na to uwagę przy zakupie, bo wygląda to badziewnie... także polecam oryginaly.
Pozdrawiam Jarek