POMÓŻCIE OCENIĆ OPONY.
Witam
Ja tam moge spokojnie polecić Michały, z przodu mam Pilot Power 2CT, z tyłu Pilot Road2 2CT, i powiem że są zaj...., Można je zamknąć po sam rant i nic sie nie dzieje, podnóżki składają się trąc o asfalt a moto idzie idealnie (testowane tylko na serpentynach więc ciasne zakręty), Tylna ma jakieś 7-8 tyś i jeszcze na pół sezony powinna starczyć, przód 5 tyś i jeszcze z 3-4 może zrobi. Jazda w deszczu też ok, zachowanie jak najbardziej poprawne-ale wiadomo ostrożniej się jedzie. Miałem kiedyś z tyłu Z6 i jakoś nie przypadła mi do gustu- nie prowadziłą się pewnie, no ale używka to może to choć młoda była. Dunlop qualifier też jest ok, pirelki diablo jeździły tylko jak było gorąco-wtedy obłęd(znaczy super
), jak zimno to strach (ale może te nowe są lepsze) 
Przy kolejnej wymianie, pewnie gdzieś w lecie dalej zostanę przy michałach
zbyt fajnie mi się jeździ żeby znów szukać.
Szybkie zapi..... po winklach z 3 kuframi i plecaczkiem też nie robi na michałkach najmniejszego wrażenia.
Ja tam moge spokojnie polecić Michały, z przodu mam Pilot Power 2CT, z tyłu Pilot Road2 2CT, i powiem że są zaj...., Można je zamknąć po sam rant i nic sie nie dzieje, podnóżki składają się trąc o asfalt a moto idzie idealnie (testowane tylko na serpentynach więc ciasne zakręty), Tylna ma jakieś 7-8 tyś i jeszcze na pół sezony powinna starczyć, przód 5 tyś i jeszcze z 3-4 może zrobi. Jazda w deszczu też ok, zachowanie jak najbardziej poprawne-ale wiadomo ostrożniej się jedzie. Miałem kiedyś z tyłu Z6 i jakoś nie przypadła mi do gustu- nie prowadziłą się pewnie, no ale używka to może to choć młoda była. Dunlop qualifier też jest ok, pirelki diablo jeździły tylko jak było gorąco-wtedy obłęd(znaczy super

Przy kolejnej wymianie, pewnie gdzieś w lecie dalej zostanę przy michałach

Szybkie zapi..... po winklach z 3 kuframi i plecaczkiem też nie robi na michałkach najmniejszego wrażenia.

- edziq
- zadomowiony
- Kontakt:
czeka mnie zakup nowych gum do VFR - czy ktoś może coś powiedzieć o oponach SHINKO. Produkowane chyba w Korei. ktoś jeździł już na tym http://moto.allegro.pl/show_item.php?it ... %3C%2Fi%3E ??
Szczerze to nie mogę sie przełamać do niczego innego poza michelin pilot
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
kolega zjezdzil juz 2 komplety opon SHINKO z tego co mowil doskonale trzymaja sie nawierzchni i nie ma im nic do zarzucenia, dodam jeszcze ze kolega ten lata nagminnie na gumie i powiedzial ze tych opon nie musi wogole rozgrzewac zeby stanac na kolo wogole sie nei slizgaja/zrywaja.edziq pisze:czeka mnie zakup nowych gum do VFR - czy ktoś może coś powiedzieć o oponach SHINKO. Produkowane chyba w Korei. ktoś jeździł już na tym http://moto.allegro.pl/show_item.php?it ... %3C%2Fi%3E ??