DZIEŃ DZIECKA CENTRUM ZDROWIA DZIECKA 1 CZERWCA 2008
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Smoku
- pisarz
- Imię: Jakub
Widzisz ... wiedzieliśmy kogo poprosić o pomocRaku pisze:Bylo EXTRA, a juz w przebraniu KOTA czulem sie jak we wlasnej skorze![]()

Ja też dziękuję Wam wszystkim ... szczególnie za każdy uśmiech, który dzięki Waszej pracy pojawił się na twarzach dzieci.
Smoku
PS: Zdjęcia się pojawią jak przebrnę przez te 700 ujęć które zrobiłem

Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Faktycznie nie ma innego określenia (przynajmniej w moim słowniku), żeby oddać to co dzisiaj się wydarzyło. Było naprawdę: Z A J E B I Ś C I E
Wszystkie uśmiechy dzieciaków, radość rodziców, powietrze aż gotujące się od dobrej energii - bezcenne
Mam nadzieję, ze w przyszłym roku spotkamy się w tak samo licznym, albo i liczniejszym składzie. Dla mnie od dzisiaj 1 czerwca zawsze będzie dniem, dla którego warto żyć i być razem z WAMI
PS:
Sto lat, Sto lat niech żyje Achmed nam......

Wszystkie uśmiechy dzieciaków, radość rodziców, powietrze aż gotujące się od dobrej energii - bezcenne

PS:
Sto lat, Sto lat niech żyje Achmed nam......

- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
http://picasaweb.google.com/aniacelinsk ... ziecka2008 proszę bardzo 

Moczynos w futrze model 2016 help
- Malachai
- bywalec
- Imię: Maciek
Bylo po prostu wspaniale.
Tyle usmiechnietych buziakow... naprawde wspaniala robote zrobiliscie. Cieszymy sie ze moglismy dorzucic swoja "cegielke". Za rok rowniez mozecie na nas liczyc.(mam nadzieje ze bedzie powtorka??? ) Powinnismy byc wtedy w wiekszym skladzie ( w ten weekend 50% grupy sleczalo na studiach) no i gdy wiemy juz jak to wyglada, to sadze ze uda nam sie zrobic wieksza zbiorke zabawek, ksiazeczek itp. niz teraz.
Tak wiec dzieki jeszcze raz ( w szczegolnosci Kornikowi ze wpadl na pomysl by zaproponowac uczestnictwo
) i jakbyscie mieli podobne akcje przed kolejnym 1 czerwca...to ja tu bede zagladal
no i Kornik "tyz" kontakt do mnie ma.

Tyle usmiechnietych buziakow... naprawde wspaniala robote zrobiliscie. Cieszymy sie ze moglismy dorzucic swoja "cegielke". Za rok rowniez mozecie na nas liczyc.(mam nadzieje ze bedzie powtorka??? ) Powinnismy byc wtedy w wiekszym skladzie ( w ten weekend 50% grupy sleczalo na studiach) no i gdy wiemy juz jak to wyglada, to sadze ze uda nam sie zrobic wieksza zbiorke zabawek, ksiazeczek itp. niz teraz.
Tak wiec dzieki jeszcze raz ( w szczegolnosci Kornikowi ze wpadl na pomysl by zaproponowac uczestnictwo

- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
No ja właśnie dotarłem do domQ. Chyba nie będzie wpisu, że komuś się to nie podobało. Mi jednakże zabrakło troszke motocykli. Miałem nadzieję, że nie pomieszczą się tam na placu, a przyjechało raptem ze 40 maszyn. No i brakowało mi jeszcze takiej masy krytycznej na wjazd. Ci co sie zajmowali rozkłądaniem - chwała im za to i bez nich było by wszystko nieogarniete, ale reszta, moim zdaniem powinna sie zlepic w jedną olbrzymią mase krytyczną i wjechac na raz na teren CZD robiąc dużo zamieszania warczeniem itd. A tym czasem wjazd, był zupełnie nieefektowny. Pozbawiony polotu i ...... nie podobał mi się, jako widzowi od tej 2 strony, bo akurat byłem chwile wczesniej i cos tam pomagałem. Wyglądało to jak wjazd kolarzy na premie gurską w megaporozrywanym peletonie. Sznurek motocykli porozrywany na kilkadziesiąt metrów. Poza tym, moc atrakcji, mega zaangażowanie ludzi organizujących, pomysłodawców itd. Jednym słowem " profeska " na maxa
Mysle, ze pomysl bedzie ewoluowal i organizacja również. Ja osobiście już dzisiaj zgłaszam swoje uczestnictwo w przyszłym roku. Melduje też, że podobnie jak w tym roQ, biore na siebie kwestie nagłośnienia całęj imprezy. Sam słyszałem o różnych pomysłach na podniesienie atrakcyjności tego święta i co ?? Na organizację kolejnego Dnia Dziecka w CZD został już tylko niecały rok. Trzeba brać się do roboty, aby było z każdym rokiem jeszcze fajniej i atrakcyjniej 
Pozdrówka dla wszystkich, ze wszystkich stron świata, którzy zaszczycili 100-lyce swoją obecnością.
Może warto założyć nowy TOPIK z pomysłami na atrakcje przyszłorocznego Dnia dziecka. Tylko może jeśli taki TOPIK powstanie, wpisujcie pomysły, których realizacją jesteście w stanie się zająć, lub jesteście w stanie coś załatwić, co może się dzieciakom spodobać. Wpisy typu " może ktoś załatwibalon z gondolą...." darujcie sobie. Wyobraźnia pozwoli wymyślić nam mega dużo róznych rzeczy, które będą nie do zrealizowania. Dlatego powinny być wpisywane tylko propozycje, które jesteście w stanie poprzeć czynami

Pozdrówka dla wszystkich, ze wszystkich stron świata, którzy zaszczycili 100-lyce swoją obecnością.
Może warto założyć nowy TOPIK z pomysłami na atrakcje przyszłorocznego Dnia dziecka. Tylko może jeśli taki TOPIK powstanie, wpisujcie pomysły, których realizacją jesteście w stanie się zająć, lub jesteście w stanie coś załatwić, co może się dzieciakom spodobać. Wpisy typu " może ktoś załatwibalon z gondolą...." darujcie sobie. Wyobraźnia pozwoli wymyślić nam mega dużo róznych rzeczy, które będą nie do zrealizowania. Dlatego powinny być wpisywane tylko propozycje, które jesteście w stanie poprzeć czynami

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Nie będę oryginalny pisząc że było świetnie.
Ale ja tu o czymś innym chciałem, bo wracając z Warszawy padł mi motocykl, zgon. Jest godzina 23 z hakiem, a ja na środku drogi, w obcym mieście - nie wiem co robić.
Ciężko wyrazić słowami to jak niesamowite jest uczucie, jak w chwili gdy jesteś zły, bezradny, i cholernie przybity z pomocą przychodzą Ci ludzie, dla których tak naprawdę jesteś obcym człowiekiem.
Jeden telefon a za chwilę, ze środka imprezy przyjeżdża samochód dostawczy, trzech facetów wyjeżdża do Ciebie w środku nocy, patrzą na Twój motocykl, i co mówią na sam początek gdy im dziękujes?
- No JuNioR, tylko się tu nie krępuj!
Patrzą, oglądają, wreszcie zapada decyzja że tutaj nic nie zrobią, więc ładują motocykl na pake. Chcę chociaż zwrócić za paliwo (bo przecież zrobili pewnie z 40 km w jedną stronę), i znowu co słyszę?
- Weź się tu nie wygłupiaj! We wtorek przy okazji Ci do Krakowa podrzucimy maszynę.
Krzysiek, Kolczyk, Pepe, Achmed, Ppamula nie mogę na ten moment nic więcej napisać jak tylko to że po prostu, najszczerzej jak tylko się da
DZIĘKUJĘ WAM
Za to że dla was bezinteresowna pomoc to taka naturalna sprawa.
Uratowaliście mnie i mam nadzieje że kiedyś będę mógł się jakkolwiek zrewanżować.
-------
Osobne podziękowania dla Piotrasa, który nie zostawił mnie, mimo że do tego kilkukrotnie namawiałem, tylko nawet bez mrugnięcia zgodził się na to by zarwać noc za kierownicą, by wracać do Krakowa jak już jaśniało, w temp 5-6st, i to jeszcze mając 90kg zarośniętego faceta który się do niego przez całą drogę musiał przytulać
Trzymajcie kciuki żeby jakoś udała się naprawić sprzęta, bo nie brzmiało to za dobrze..
Ale ja tu o czymś innym chciałem, bo wracając z Warszawy padł mi motocykl, zgon. Jest godzina 23 z hakiem, a ja na środku drogi, w obcym mieście - nie wiem co robić.
Ciężko wyrazić słowami to jak niesamowite jest uczucie, jak w chwili gdy jesteś zły, bezradny, i cholernie przybity z pomocą przychodzą Ci ludzie, dla których tak naprawdę jesteś obcym człowiekiem.
Jeden telefon a za chwilę, ze środka imprezy przyjeżdża samochód dostawczy, trzech facetów wyjeżdża do Ciebie w środku nocy, patrzą na Twój motocykl, i co mówią na sam początek gdy im dziękujes?
- No JuNioR, tylko się tu nie krępuj!
Patrzą, oglądają, wreszcie zapada decyzja że tutaj nic nie zrobią, więc ładują motocykl na pake. Chcę chociaż zwrócić za paliwo (bo przecież zrobili pewnie z 40 km w jedną stronę), i znowu co słyszę?
- Weź się tu nie wygłupiaj! We wtorek przy okazji Ci do Krakowa podrzucimy maszynę.
Krzysiek, Kolczyk, Pepe, Achmed, Ppamula nie mogę na ten moment nic więcej napisać jak tylko to że po prostu, najszczerzej jak tylko się da
DZIĘKUJĘ WAM
Za to że dla was bezinteresowna pomoc to taka naturalna sprawa.
Uratowaliście mnie i mam nadzieje że kiedyś będę mógł się jakkolwiek zrewanżować.
-------
Osobne podziękowania dla Piotrasa, który nie zostawił mnie, mimo że do tego kilkukrotnie namawiałem, tylko nawet bez mrugnięcia zgodził się na to by zarwać noc za kierownicą, by wracać do Krakowa jak już jaśniało, w temp 5-6st, i to jeszcze mając 90kg zarośniętego faceta który się do niego przez całą drogę musiał przytulać

Trzymajcie kciuki żeby jakoś udała się naprawić sprzęta, bo nie brzmiało to za dobrze..
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
Mam wielką prośbę o przesyłanie zdjęć do mnie. Chcę je z kilkoma osobami posortować i opublikować dla wglądu osób i dzieci z CZD.
Można je wprowadzać na nasz
FTP
user: vfr@pmlc.az.pl
hasło dotępne przez sms, telefon poniżej.
Zdjęcia na ftp prosze osadzać jako JPG o rozdzielczości nie większej niż 1600*1200 z uwagi na czas transferu. Ewentualnie jak ktoś nie posiada szybkiego łącza to prosze o wypalenie CD i wysłanie na mój koszt, kurierem, na adres:
Piotr Pamuła
RANDSTAD
Jerozolimskie 56C
00-803 Warszawa
Czciałbym aby w tym roku zdjęć dostarczonych do CZD było dużo więc prosze o sprężenie sie i nie ociąganie z czasem.
Można je wprowadzać na nasz
FTP
user: vfr@pmlc.az.pl
hasło dotępne przez sms, telefon poniżej.
Zdjęcia na ftp prosze osadzać jako JPG o rozdzielczości nie większej niż 1600*1200 z uwagi na czas transferu. Ewentualnie jak ktoś nie posiada szybkiego łącza to prosze o wypalenie CD i wysłanie na mój koszt, kurierem, na adres:
Piotr Pamuła
RANDSTAD
Jerozolimskie 56C
00-803 Warszawa
Czciałbym aby w tym roku zdjęć dostarczonych do CZD było dużo więc prosze o sprężenie sie i nie ociąganie z czasem.