DZIEŃ DZIECKA CENTRUM ZDROWIA DZIECKA 1 CZERWCA 2008
Będę w Gnieździe jakoś w przedziale 12.oo - 14.oo (do skutku) i do Centrum nie jadę, bo są kłopoty z koluszkami.
Jestem uziemiony. Na gwałt potrzebny ludek z dobrą znajomością corela. Jakby się znalazła corelkobitka to nawet jeszcze bardziej.
Dzwoniłem do Yaco. On for siur by se poradził, ale chyba wyjechał do Irlandii, bo jest ałt of rendź. Jeśli ktoś ma z nim kontakt, niekoniecznie intymny, to proszę o pomoc.
Niech może ktoś podżegluje katamaranem, bo mam od Celka namioty i TV-set. Cza by do CZD przerzucić.
Acha, i wczoraj jakiś Mikołaj przywiózł jeszcze paczki z drobiazgami (długopisy, misie itp). Dobry gość z tego Mikołaja, ale nie mógłby z raz wysłać z przesyłką jakiejś Śnieżynki?
Dobrze, że roboty za piniendze nie ma
, bo by człek nie podołał w ogóle.
Mało czasu, kruca bomba, mało czasu.
PS
Smoku, pozdrów Rodzącą i Urodzone, tzn Smoczycę i Smoczątko.
Kaśka, nie pękaj, tylko ródź
, bo pojutrze macie być na imprezie. 

Niech może ktoś podżegluje katamaranem, bo mam od Celka namioty i TV-set. Cza by do CZD przerzucić.
Acha, i wczoraj jakiś Mikołaj przywiózł jeszcze paczki z drobiazgami (długopisy, misie itp). Dobry gość z tego Mikołaja, ale nie mógłby z raz wysłać z przesyłką jakiejś Śnieżynki?
Dobrze, że roboty za piniendze nie ma

Mało czasu, kruca bomba, mało czasu.
PS
Smoku, pozdrów Rodzącą i Urodzone, tzn Smoczycę i Smoczątko.
Kaśka, nie pękaj, tylko ródź

- Smoku
- pisarz
- Imię: Jakub
Rozmawiałem dzisiaj z Piotrem i doprecyzowaliśmy miejsce zbiórki, więc rozesłąłem tę informację do osób które deklarowały chęć przyjazdu z gorna moich znajomych, grupy EKG i motocyklistów z HP
Na zdjęciu zakreśliłem miejsce zbiórki na czerwono. Zbierać się będziemy od godz. 9
Informacje wrzucam tylko dla porządku.
Smoku
Na zdjęciu zakreśliłem miejsce zbiórki na czerwono. Zbierać się będziemy od godz. 9
Informacje wrzucam tylko dla porządku.
Smoku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
ojej ile mam do czytania.
kredki od cioci zuzi z atestem antyalergiczne i do malowania dzieci buziek zakupione w ronych odcieniach i dobrej ilosci i jakosci
zaangazowalam tez swojego narzenego naszego przyjaciela i kolege
wiec trzy motocykle wiecej do wozenia dzieci 
z ustalen z wujkiem tereska beded o 8 jutro a dzisiaj wpadne dac wam buzi na grill
nie moge sie doczekac
kredki od cioci zuzi z atestem antyalergiczne i do malowania dzieci buziek zakupione w ronych odcieniach i dobrej ilosci i jakosci

zaangazowalam tez swojego narzenego naszego przyjaciela i kolege

z ustalen z wujkiem tereska beded o 8 jutro a dzisiaj wpadne dac wam buzi na grill

nie moge sie doczekac

...