Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
W związku z tym że jutro jest ostatni czwartek w tym tygodniu do tego rozdroże więc jak się tak wszyscy fajnie spotkamy to może zrobimy przelocik z Rozdroża do nas na wiochę. Zapraszam szanownych ownersów na ognisko do nas na działeczkę, lokalizacja za Serockiem (las, cisza, spokój, wiewióry biegające, klimat tylko trochę gorszy niz w Rabce
do tego sąsiad lubiący muzykę pod tytułem "Stasiek Wielanek i inne kapele czerniakowskie"
to niestety w zestawie
) zapewniam 5 kg kiełbasy (swojej roboty) tylko musicie się zaopatrzyć w pieczywko, ketczup czy musztardę oraz piciu. Pisze teraz o tym booooo jutro większośc sklepów jest pozamykana
ZAPRASZAMY
SERDECZNIE

ZAPRASZAMY

Moczynos w futrze model 2016 help
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
Z tego co wiem, to niektórzy pracują w piątek więc chyba nie wszyscy wyjeżdżają już dzisiaj lub w czwartek. My będziemy na 94% + 6% wiec może jeszcze ktoś się skusi
Pewnie nie będzie tak licznie jak ostatnio, ale mam nadzieję, że tradycji czwartkowej) stanie się zadość
Nasza działka jest jakieś 10 km za Serockiem, więc w obie strony stówka spoko pęknie... i pojedzone będzie. A kiełbaska własnej roboty... w klepie takiej nie qpisz
Kto będzie to będzie, kto nie to niech żałuje, a ja tymczasem idę po chrust do lasu, bo ognicho musi być zacne

Nasza działka jest jakieś 10 km za Serockiem, więc w obie strony stówka spoko pęknie... i pojedzone będzie. A kiełbaska własnej roboty... w klepie takiej nie qpisz

Kto będzie to będzie, kto nie to niech żałuje, a ja tymczasem idę po chrust do lasu, bo ognicho musi być zacne

- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
a może by tak wcześniej? w końcu jutro nikt do pracy z nas nie idzie, niema siatek i innych sportów nie motocyklowych, może by tak nie wiem, wyjątkowo 17 może 18 ?!?
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Anton pisze:Jeszcze nigdy nie byłem na Rozdrożu (z domu mam ok. 200km) ale dzisiaj jeśli nie będzie ulewy postaram się przyjechać, nie bez znaczenia jest też wizja wspaniałego ogniska (a szczególnie tej kiełbasy)
Anton kiedy przyjeżdzasz następny raz???? było nam bardzo miło

Moczynos w futrze model 2016 help