szliff
- siedlar
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- Kontakt:
szliff
W niedziele wracając z Tarnowskich zaliczyłem glebe w Mikołowie.Postawiłem na jedno no i mnie troszeczke poniosło,ręka troche objechała chyba albo cuś i tył, bok, pokrywa od silnika pękła.Straż była, bo olej rozlany na sporej odległości, na szczęście zatrzymał sie Pan strażak,który zadzwonił po kolegów żeby zneutralizowali wszystko co jest na ulicy, za co wielki szacunek dla tego Pana i nie dzwonił po gliniarzy!!!
)

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Skoro nic nie piszesz o sobie, to rozumiem ze z Toba w porzadku???
No szkoda sprzeta...ale z czasem sie zrobi. Dobrze ze tylko tak sie skonczylo bo jakby byl wiekszy ruch i jakies puszki w kolo to moglo by byc gorzej.
No to teraz forum, allegro i szukac czesci...
P.S.
Po tylniej lampie widze ze "swieca" byla
No szkoda sprzeta...ale z czasem sie zrobi. Dobrze ze tylko tak sie skonczylo bo jakby byl wiekszy ruch i jakies puszki w kolo to moglo by byc gorzej.
No to teraz forum, allegro i szukac czesci...
P.S.
Po tylniej lampie widze ze "swieca" byla

"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- siedlar
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- Kontakt:
ze mną ok koledzy, dziś odebrałem pokrywe silnika i trza sie brać do pracy oby tylko ze sprzęgłem było wszystko ok.A miałem chęć wyskoczyć z Wami jutro.Arturo- świeca była he jakoś chyba ręka objechała.Mario blues- nie ze sprzęgła nie stawiam z naskoku na widły, wtedy nawet na dwójce idzie i jak się dobry pion utrzyma to można bez końca ale bez przesady bo smarować silnik trza
Dziękuje za dobre słowa Pozdrawiam wszystkich VFR owców. My bochatery z VFRy rządzimy!! 

- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
KOZAK! siedlar, i widzicie a wielu twierdzi ze jazda na gumie jest niebezpieczna?! i gowno prawda!! siedlar, swiece konkret poszedl, dla mnie mega kozak bo ja bym sie bal, ale nie o tym chcialem tylko ze sprzet uszkodzony ale to przeciez tylko kasa a zdrowie i humor jak widac w dobrej formie, siedlar, sprzeta szybko zlozysz a jak nie to na niektore czesci wielu od dawna juz czeka
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
witam,jesli Ty jestes cały to najwarzniejsze ale szkoda moto,powodzenia w odbudowywaniu i szukaniu czesci bo bedzie Ci potrzebne chyba ze bedziesz miał farta i trafisz odrazu.
dokladnieFabiq pisze:siedlar, sprzeta szybko zlozysz a jak nie to na niektore czesci wielu od dawna juz czeka

Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.