I muzyka gra
I muzyka gra
Nie wiem jak Wy ala ja lubie sobie pojezdzic kiedy mam wlaczona jakas muzyke. Do tej pory uzywalem takich normalnych sluchawek wkladanych do uszu. Maja one jednak duza wade, trudno wlazyc kask, tak zeby nie wypadly i po jakiejs godzince zaczynaja od nich bolec uszy, gniota . Nie wecie czy mozna gdzies znalezc specjalne sluchawki do kasku, ale nie jakies zestawy i interkomy tylko zwykle ale dobrej jakosci sluchawki???
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
bierzesz sluchawki takie duze i wymontowujesz z nich glosniki. Pozniej wklejasz je do srodka tak zeby byly mozliwie blisko uszu ale nie uwieraly ( moze to wymagac troche kombinowania z wysciolka w srodku ). Czesc kabla chowasz pod wkladka i teraz albo zostawiasz sobie reszte kabla i trzymasz mp3 pod kurtka albo w plecaku, albo robisz mocowanie na mp3 z tylu kasku, wtedy skracasz kabel na tyle zeby wystarczal do podlaczenia do mp3 i nie wisial. Jak masz w miare cichy kask to jest szansa ze cos uslyszysz
..i tak powstaja mity o motocyklistach ktorzy wieszaja sobie linki na szyji...wisi mu taki kabelek od sluchawek i masz...