9-11 Piławki k/ Ostródy Org PAPA
9-11 Piławki k/ Ostródy Org PAPA
Zapraszamy
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
chcialem byc, ale na tym sie skonczylo.....niestety zwyciezyla praca, ale jak juz powstal temat to
prosze o relacje z imprezy, zdjecia, krotki opis, zebysmy mieli zarys imprezki. LUCEK74 mozna na Ciebie liczyc w tej dziedzinie ?
prosze o relacje z imprezy, zdjecia, krotki opis, zebysmy mieli zarys imprezki. LUCEK74 mozna na Ciebie liczyc w tej dziedzinie ?
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Bolek101
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Hmmm
Ja jestem jakby tutejszy
i bynajmniej dobrego zdania o imprezie nie mam. Ale jeżeli byście się wybierali to jak najbardziej zapraszam - może cud się zdarzy i tam zawitam.
Generalnie impreza słynie z pijanych motocyklistów w Ostródzie, wypadków, potrąceń pieszych.. W zeszłym roku w lato wręcz została odwołana - nie znam szczegółów dlaczego.
Postaram się dowiedzieć czegoś o tym co w planach na ten rok i dam znać.
Ja jestem jakby tutejszy

Generalnie impreza słynie z pijanych motocyklistów w Ostródzie, wypadków, potrąceń pieszych.. W zeszłym roku w lato wręcz została odwołana - nie znam szczegółów dlaczego.
Postaram się dowiedzieć czegoś o tym co w planach na ten rok i dam znać.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
RAdek lepiej pokaż dupę, a nie się ukrywasz, no jak nie jak zatankować trzeba 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
Nie taki PAPA straszny jak o nim piszą
Bylem drugi raz i nie powiem złego słowa o PAPIE sam ma złe zdanie o tych co jeżdzą po pijanemu ale sam nie da rady ogarnąć wszystkich na raz a u niego jest tak że nie ma parku maszyn no i wiadomo co po terenie jeżdzili na faji aż jeden sę wypierdolił głupi łeb rozbił i do niedzieli rany lizał a tak poza tym było spoko duża frekfencja ciepełko niezła okolica i spoko towarzystwo tak że więc impreza udana