Rozpoczęcie Sezonu w Częstochowie - Jasna Góra 20-04-2008
- W.Wojtuś
- bywalec
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Do Wszystkich Ovnersów-podziekowania...
Moi Drodzy...
Diękuję Kasi za przedstawienie mnie i mojej Córki Zuzy -Wam ,właśnie na Jasnej Górze.
Wspaniałe miejsce i każdy z nas odczuwa w nim niezwykłe doznania ( każdy własne...każdy inne...).
Wróciliśmy szczęśliwi ,szczęśliwie i z dobrymi wspomnieniami.
Niech ta obecność Tam,będzie naszym westchnieniem za Tymi co odeszli , niech jest nadzieją na kolejne spotkanie za rok w tym samym lub (tylko) większym gronie.
Dziękuję Kasi za cierpliwość dla mnie i za zrozumienie,że jazda Gold Wing,iem nie przypomina w żadnym razie jazdy VFR-ką;).
365+90+72+ 80 jaj + ciuchy+różne nalewki = jakieś z 600 kilo na dwu kółkach ...Mam tylko nadzieję ,że się na nas nie pogniewała za żółwie tempo .
Pozdrówki Wszystkim .
Fajni jesteście
) ,a dziewczynom duzy buziak 
w.
Diękuję Kasi za przedstawienie mnie i mojej Córki Zuzy -Wam ,właśnie na Jasnej Górze.
Wspaniałe miejsce i każdy z nas odczuwa w nim niezwykłe doznania ( każdy własne...każdy inne...).
Wróciliśmy szczęśliwi ,szczęśliwie i z dobrymi wspomnieniami.
Niech ta obecność Tam,będzie naszym westchnieniem za Tymi co odeszli , niech jest nadzieją na kolejne spotkanie za rok w tym samym lub (tylko) większym gronie.
Dziękuję Kasi za cierpliwość dla mnie i za zrozumienie,że jazda Gold Wing,iem nie przypomina w żadnym razie jazdy VFR-ką;).
365+90+72+ 80 jaj + ciuchy+różne nalewki = jakieś z 600 kilo na dwu kółkach ...Mam tylko nadzieję ,że się na nas nie pogniewała za żółwie tempo .
Pozdrówki Wszystkim .
Fajni jesteście

w.
-
- klepacz
- Kontakt:
Ja też dzięki, dla mnie wszystko się udało i oby takich spotkań więcej, no właśnie kiedy następne. Pozwoliłem sobie wybrać zdjęcie weekendu, moim zdaniem I MIEJSCE dla pana Flinstona http://picasaweb.google.pl/RudaKaska/Cz ... 5354162130 JESZCZE RAZ DZIĘKI WSZYSTKIM A ty Jano trzymaj się.
GaBBaS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Wojtku najwazniejsze szczesliwie dojechac do celu co sie wszystkim udało (Jano cały-a plastyki sie pospawa)PANWOJTEK pisze:Dziękuję Kasi za cierpliwość dla mnie i za zrozumienie

Gaba a moze jeszcze to

http://picasaweb.google.com/RudaKaska/C ... 4332723266
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Spoko, spoko - dziękuję wszystkim za troskę, ekipie która po chwili znalazła się na miejscu dziękuję za pomoc. Dziękuję również tym, którzy zadeklarowali wsparcie w związku z naprawą moto.
Nie stało mi się nic a nic - nawet zadrapania nie mam. Mam za to pewien pomysł, jak wyciągnąć z tego jakieś pieniądze na pokrycie kosztów naprawy. Ale to już zupełnie inna historia...
Melanż i śmiganko - jak zwykle - MOC!!
Panie i Panowie chylę czoła, szczególnie przed Gospodarzami!!
Nie stało mi się nic a nic - nawet zadrapania nie mam. Mam za to pewien pomysł, jak wyciągnąć z tego jakieś pieniądze na pokrycie kosztów naprawy. Ale to już zupełnie inna historia...
Melanż i śmiganko - jak zwykle - MOC!!
Panie i Panowie chylę czoła, szczególnie przed Gospodarzami!!
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
W Lublinie to na bank bo mam tam rodzinę i jak tylko poskładam moto to będę tam często bo mam tam 2 małe córki siostry i brata do odwiedzenia bo jeszcze nie miałem kiedy
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
HAHAHAHAHAHA a pamieta dziecko co mówiłem o wkrecaniu? MAMY CIĘAniA pisze: ps: w necie mogą pojawić się zdjęcia z moją osobą, oczywiście nieautoryzowane przeze mniewypuszczone przez niejakiego "Ptaka". Dokładnych danych tego osobnika podac nie mogę ze względu na ich ochronę
wiem jedno paparazzi sa wszędzie
![]()

jak zwykle bylo zajebiscie dzięki Ewcia & Gabas.
PS. Ewa to nie ja wypiłem meridol

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
A nieladnie, a jak to tak rozrzucac fotki tu i tam gdzie badz i gdzie komu wygodnie i w ogole i sie burdel robi i ciezko cokolwiek znalezc... A byl temat: viewtopic.php?t=1569&start=15 i konkluzja, ze tutaj: http://galeria.vfr.com.pl/main.php foty wrzucamy... I co? Mialo byc pieknie a wyszlo jak zwykle.
A poza przytruwaniem, to bylo fajnie, warto i milo.
Dzieki wszystkim i pozdrawiamy!
A poza przytruwaniem, to bylo fajnie, warto i milo.
Dzieki wszystkim i pozdrawiamy!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
nie przesadzaj Piotr, w końcu Ruda an tym zyskałappamula pisze:
Przepraszam za niepotrzebną podróż do Pabianic wszystkich którzy ze ną błądzili ufająć mojemu GPSowi.![]()

szczerze to ...... zszedłem ze statku o 8 rano w sobote.....pakowalem sie.....Arturo zrobil ubezp o 11 bylem na lotosie w gdansku.....lecimy do Torunia - było przyjemnie

[ Dodano: 2008-04-22, 21:44 ]
jacek nie świrój, vfr idzie lepiej z pasażeremkecajm69 pisze:Było git ,pogoda dopisała,a najważniejsze że poznałem kolejne twarze z szacownego grona Ownersic(ów)![]()
PS. Tak za...........cie do tego Pitrkowa że najnormalniej w świecie zostałem z tyłu i sie wycofałem na domencjusz,ale to wszystko przez ten mój wysoki i ciężki plecak ważył z 80 kg.Ale to nic solo się nie dam następnym razem

[ Dodano: 2008-04-22, 21:57 ]
w jednej minucie się zmienily, i mi np z tym jest głupio, ale to niestety było nie do uniknięcia.MARCO pisze:
My byliśmy, czyżby plany się zmieniły?![]()
Szkoda!
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Miło było spotkać się z tymi co już znam i poznać nowych ludków - duzy pozytyw 
Szkoda że po mszy nie było czasu żeby się spotkać - ale do następnego razu
Poświęciło mnie też dobrze 300 km w deszczu - ale co nas nie zabije to nas wzmocni.

Szkoda że po mszy nie było czasu żeby się spotkać - ale do następnego razu
Poświęciło mnie też dobrze 300 km w deszczu - ale co nas nie zabije to nas wzmocni.
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt: