Rozpoczęcie Sezonu w Częstochowie - Jasna Góra 20-04-2008
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Zapodajcie jakież foty, tudzież filmidła
.
Człek popatrzy, łzę uroni, że nie dane mu było pojechać
.
Pozdrawiam

Człek popatrzy, łzę uroni, że nie dane mu było pojechać

Pozdrawiam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
W domu! Miało być PT, a wyszła Cz. Ch. Gabasisko, brzydalu, dzięki za gościnę i gąbczastą salkę. Sorka za zgredzenie, ale sam rozumiesz. Beny, szoł et lejt najt ferst klas, i choć wtedy byłeś przynudny, to ubaw był po pachy. I pierwszy raz w życiu widziałem gostka, którego red bull usypia. Ewcia, gdzie Ty łazisz po nocy? Pastor, Twój bas jest jest jak Everest. Achmedowi nie będę kadził, bo nic nowego nie wymyślił - wiedziałem, że pojedzie choć się droczył. On jest zawsze, tak zresztą jak Pamuła. Cornic (NOWOŚĆ!) zdejmuj te gipsowe spodnie. Kolczyk i reszta Vikingów - tnx za miting. I tnx za dostawę od Strusia. Strusiu 1/2 przesyłki dotarła - dzienks. Śląscy Południowcy, trochę mam kłopot z rozpoznawaniem Was, ale cieszę się, że co jakiś czas się spotykamy. Doyary, aj ken get som satysfakszyn, żem Was widział i uścisking. AnkA, 75B - co ma wisieć nie utonie. Fajnie, że Rafałowi udało się Ciebie namówić na wspólny wyjazd. ROADSOWIE, przyznać trza, że dopisaliście. BraVo. Jano, głowa w górę! Jak to będzie po germańsku? Klajne szaise?
Jachu! fajnie, że jednak zmieniliśmy plana i pognaliśmy za tymi świrami do Często Chowy.
Jachu! fajnie, że jednak zmieniliśmy plana i pognaliśmy za tymi świrami do Często Chowy.
Ostatnio zmieniony pn 21 kwie 2008, 22:07 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
A ja chwilkę już znalazłem i oto cośmy napstrykali: http://picasaweb.google.pl/rafalCLK/JasnaGRa2008
- Smoku
- pisarz
- Imię: Jakub
... hmmm ... ja też wróciłem. Nie udało mi się Was znaleźć pod Wałami
Ze zdjęć widać, że zaparkowaliśmy zupełnie po drugiej stronie. Za to znalazłem Was przed Nadarzynem jak staliście na poboczu.
Arturo, czemu nie zajechaliście na Neste? Byłem przekonany, że zajedziecie...
Smoku

Arturo, czemu nie zajechaliście na Neste? Byłem przekonany, że zajedziecie...
Smoku
Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
- maciek 800
- klepacz
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Sorki Smoku, dlatego: viewtopic.php?p=60848#60848Smoku pisze:Arturo, czemu nie zajechaliście na Neste? Byłem przekonany, że zajedziecie...
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Vikingi od 23 w domu, to była jazda, chcę pdziękować wszystkim za wspólne śmiganie, to byłą czysta przyjemność GABAS dzięki STOKROTNE za wszystko.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>