Zwracam się do Szanownych Ownersic i Ownersów z prośbą o pomoc. Sprawa wygląda następująco:
Moja szanowna małżonka, pomimo wieeeeelu niezliczonych zalet ma jedną, malutką wadę: nie pała miłością do 2oo

No cóż, ten typ tak ma, a ja nie mam zamiaru zmieniać na nowszy model. Chciałbym jedynie troszkę podregulować i podkręcić śrubeczkę odpowiadającą za gen motocyklistki

Od dłuższego czasu próbuję ją oswoić z moto i nawet widzę już pewne postępy, ale jak dotąd nie udało mi się jej namówić na jakiś dłuższy wypad (oczywiście mam na myśli plecakowanie, bo o wspólnym lataniu na dwa moto to mogę tylko pomarzyć). Za pasem Jasna Góra i właśnie tam bym bardzo chciał ją zabrać. Temat już ogarnięty, dzieci na łyckend sprzedane, w pracy wolne na sobotę, wszystko już zapięte na ostatni guzik... tylko cały czas żonka idzie w zaparte
I własnie tu pojawia się moja mała (WIELKA) prośba. Pomyślałem sobie, że gdyby została zasypana Ownersowymi Mailami Zachęcającymi to już nie mogłaby się wywinąć i następny krok na drodze do motooświecenia byłby za nami.
W związku z powyższym, gdybyście mogli (mogły) napisać choć kilka słów o tym, że będzie fajnie, że taki wielokilometrowy przelocik naprawdę może się podobać, itd. itp. i wysłać na adres: ania'at'domex2.pl będę dozgonnie wdzięczny Zrozumcie mnie - tonący brzytwy się chwyta
Z góry dziękuję za pomoc i niech Motór będzie z Wami