South Park
-
- zadomowiony
- Kontakt:
ee no tak zle z tymi hamami nie jest;))..po 12 piwie zapomne;)
zadna odleglosc nie jest przeszkoda jesli na drugim koncu czeka ukochana:)..zwlaszcza gdy mozna jechac do niej na Viferce;)))
mam tylko nadzieje ze pogoda naprawde dopisze, bo kilka godzin jazdy w deszczu moze troche popsuc nastroj..no ALE PRZECIEZ POGODA BEDZIE GIT;D..
a tak swoja droga to dzwiek kilkunastu(-dziesieciu!?) V4rek musi robic wrazenie;d
zadna odleglosc nie jest przeszkoda jesli na drugim koncu czeka ukochana:)..zwlaszcza gdy mozna jechac do niej na Viferce;)))
mam tylko nadzieje ze pogoda naprawde dopisze, bo kilka godzin jazdy w deszczu moze troche popsuc nastroj..no ALE PRZECIEZ POGODA BEDZIE GIT;D..
a tak swoja droga to dzwiek kilkunastu(-dziesieciu!?) V4rek musi robic wrazenie;d
XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4
VFR 750 RC 36 II V4
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Morda mi się drze jak czytam Wasze posty (w sensie absolutnie pozytywnym!) - zachowujecie sie jak banda gówniarzy zaślinionych na myśl o spotkaniu z kilkoma jeszcze takimi wariatami - zaraz widać że jasteście tu świeżym narybkiem !!!
Z tym wiekszą satysfakcją pragnę poinformować Szanownych Klubowiczów że to dopiero początek sezonu i zaręczam że okazji do wspólnego pośmigania będzie jeszcze MNÓSTWO
Sporo się naczekałem na powstanie aktywnej grupy z południa i wszystko wskazuje na to że moje modlitwy zostały wreszcie wysłuchane ! ALLELUJA !!!
P.S. Nie nakazujmy nikomu czy ma zabierac plecaczka czy nie, trzeba pozwolić każdemy przeżywać to wielkie uniesienie jakim jest jazda na wspaniałym motórze i słuchanie najwspanialszej muzyki pod słońcem - na swój sposób - solo czy w duecie...
P.S.2. Jaras, co robi te V2 w Twiom podpisie

Z tym wiekszą satysfakcją pragnę poinformować Szanownych Klubowiczów że to dopiero początek sezonu i zaręczam że okazji do wspólnego pośmigania będzie jeszcze MNÓSTWO

Sporo się naczekałem na powstanie aktywnej grupy z południa i wszystko wskazuje na to że moje modlitwy zostały wreszcie wysłuchane ! ALLELUJA !!!

P.S. Nie nakazujmy nikomu czy ma zabierac plecaczka czy nie, trzeba pozwolić każdemy przeżywać to wielkie uniesienie jakim jest jazda na wspaniałym motórze i słuchanie najwspanialszej muzyki pod słońcem - na swój sposób - solo czy w duecie...
P.S.2. Jaras, co robi te V2 w Twiom podpisie

VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

-
- zadomowiony
- Kontakt:
hyhy...tekst z mojego podpisu narodzil sie kiedys w kręgu moich znajomych..ma dosc zawile korzenie;) bo czesc z nas lata na R4 a czesc wlasnie na V2...no ja zawsze musialem byc inny hyhy..< w sumie to nigdy nie mialem R4:-D...<CX 500, VF 750, GS 500,K-750 no i VFR:) >...a jak dokladnie doczytasz to na koncu podpisu jest wyrazone z poblazaniem "taa" bo wiadomo ze V4 ponad wszystko!!!!:)
XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4
VFR 750 RC 36 II V4
- umberto
- teksciarz
Wg. pogody z onet zapowiadają 7-8 stopni i ok.0.5mm opadów w Krk więc damy rade. Panowie i Panie tylko się nie wykruszać z powodu małego deszczyku.
[ Dodano: 2008-03-30, 22:02 ]
Poza tym tak naprawde jaka pogoda będzie to się zobaczy dopiero w piątek bo te długoterminowe prognozy można sobie w d...e wsadzić.
Poza tym tak naprawde jaka pogoda będzie to się zobaczy dopiero w piątek bo te długoterminowe prognozy można sobie w d...e wsadzić.
nie kradnij!!! rząd nie lubi konkurencji;) ekipa MTZ
Według pogody z tvn, tvp1 i internetowych ma byc 6-7st i ma padać bo na zachodzie jest zajebisty niż. Teraz 2 dni ciepła i ma nas nawiedzić ten niż, zobaczymy ile go będzieumberto pisze:Wg. pogody z onet zapowiadają 7-8 stopni i ok.0.5mm opadów w Krk więc damy rade. Panowie i Panie tylko się nie wykruszać z powodu małego deszczyku.
-
- zadomowiony
- Kontakt:
kurde...fajnie jakby bylo min te 10 st...bo mnie po drodze heh..wymrozi <powiedzmy
>jednak wyjezdzam w sobote z rana..w piatek nie dam rady..wiec o 6 juz na kolach
...zeby zdazyc..a jeszcze jedno o ktorej dokladnie i gdzie sie spotykamy oficjalnie bo sie pogubilem 

XJ 4.0 ( Cherokee;) R6
VFR 750 RC 36 II V4
VFR 750 RC 36 II V4
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
To ja też się wypowiem - chyba nikogo nie muszę przekonywać że nie mogę się doczekać na to spotkanie, jest jednak pewien szczegół który - dla mnie osobiście - ma bardzo duże znaczenie: z założenia jazda na moto ma sprawiać mi PRZYJEMNOŚĆ a jakoś strasznie trudno mi to poczuć jeżdżąc w deszczu i zimnie...
Zapytam zatem Szanowne Grono: czy byłoby w tym coś złego gdyby przełożyc impezę o tydzień........???????? I wtedy czerpać pełnymi garściami ze wszystkich aspektów jakie daje nam jazda? Zobaczcie jaka dziś jest pogoda - jest szansa że będzie podobnie !
To tylko takie moje przemyślenia, może jeszcze pogoda się zmieni, poczekamy-zobaczymy...
Zapytam zatem Szanowne Grono: czy byłoby w tym coś złego gdyby przełożyc impezę o tydzień........???????? I wtedy czerpać pełnymi garściami ze wszystkich aspektów jakie daje nam jazda? Zobaczcie jaka dziś jest pogoda - jest szansa że będzie podobnie !
To tylko takie moje przemyślenia, może jeszcze pogoda się zmieni, poczekamy-zobaczymy...
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section