Wiem wiem. Komfort w trasie. Trzeba było sobie mercedesa na 2 kołach kupić czyt. XX-aMadziX pisze:wiesz czemu nie --- > RR--->

Fajnie maszMadziX pisze:tu wymiana moto to kwestia jednej wizyty w sklepie

Smoku pisze:Madzix ... ja Ci chciałem gratulować a widzę, że na źle się na temat XX'a wyrażasz![]()
No to zobaczymy kto będzie owiewkami na winkach o asfalt zawadzał jak w Alpy pojedziemy
Smoku
właśnie przed chwilą w garazu się przyglądałam temu wydechowi - trzeba zmienić racja ,nie lubię seryjnychJuNioR pisze:Madzix a kiedy naprawisz moto?
Bo wiesz .. na seryjnym wydechu to zeeepsuta maszyna jest
DIDI napiszę tak - jest pozycja "sportowa" i "sportowa", cbr 600f jest motocyklem, któym da się pojechac daleko bez męczarni, podobną pozycje ma suza gsxr 600 2008 ( nie wiem jak wczesniejsze )DIDI pisze:Tylko, że raczej żadnego sporta nie znajdziesz który jest na tyle wygodny żeby nim długie traski śmigać
Olo oczywiście - dlatego dzis nie mogłam się powstrzymac i zabarałam na chwilkę mojemu Tomkowi Vitka - muszę po raz kolejny pochwalic - Vitek to naprawdę super sprzęt - fajnie,że jest w rodzinie i tak naprawdę to nie rozstałam się z Vfrolo pisze: Oczywiście VFR to VFR - tutaj nikt nie ma wątpliwości, myślę że trochę będzie Ci brakowało tej wyjątkowej muzyki spod zbiornika !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości