Smoku
Stelaż pod kamere...
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
wyjście jest jedno, grubsze materiały 
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Jakbym miał spaware to bym zrobił z blachy i luz. Ide do gorażu zmontować to cudoKolczyK pisze:wyjście jest jedno, grubsze materiały
[ Dodano: 2008-03-22, 18:07 ]
Zrobiłem wreszcie tak jak ma być. Element który był czarny jest bezczelnie wyprostowany, wszystko wygląda fatalnie ale trzyma sie o niebo lepiej... tylko...
...gwint się troszke popsuł w aparacie i musze go inaczej zamontować...
Jak nie urok to sraczka
no ja juz dawno coś takiego zrobiłem ale jestem świerzy na tym forum więc dopiero teraz moge sie podzielić swoim "projeltem, stelarz ma regulacje kąta i wysokości, kąt w osi pionowej wystarczy przekręcić aparat lub kamere i zkontrować nakrętka pod spodem, aha i jeszcze taki mały szkopół... gwinty w aparatach i kamerach to 6mm ale jest to gwint calowy i wkręcanie na siłe śrób z metrycznym gwintem kończy sie uszkodzeniem gwintu w aparacie ponieważ jest on z aluminium, w tym momencie mój stelarz lata na bladulcu kumpla i spisuje sie supa
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
<N>
- Piotras
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Patent ciekawy, ja z kolei jako że mam skrzywienie i nigdzie się nie ruszam bez tankbaga więc dla mnie odpada.
Ja u siebie mam na kierze mocowanie Ram Mounts'a i też zdaje egzamin.
Niestety nie widać wówczas zegarów i co gorsza, lagi przenoszą znacznie więcej wstrząsów, ale i tak daje rade.
Szczególnie ciekawy efekt jest podczas jazdy w nocy, kiedy to na środku ekranu widać wskazówkę od obrotomierza odbijającą się w szybie.
W wolnej chwili wrzucę wideo na jutuba.
Ja u siebie mam na kierze mocowanie Ram Mounts'a i też zdaje egzamin.
Niestety nie widać wówczas zegarów i co gorsza, lagi przenoszą znacznie więcej wstrząsów, ale i tak daje rade.
Szczególnie ciekawy efekt jest podczas jazdy w nocy, kiedy to na środku ekranu widać wskazówkę od obrotomierza odbijającą się w szybie.
W wolnej chwili wrzucę wideo na jutuba.