South Park
- olo
- klepacz
- Imię: Olek
- Kontakt:
Jak najbardziej ! Zresztą - to będzie pierwsze spotkanie, w ciągu sezonu polatamy po wielu ciekawych traskachPiotras pisze:No pewno! Jeszcze lepszego pomysła mam żeby polecieć właśnie na Kielce 7ką i za nieszczęsnymi serpentynami w Michałowicach skręcić w Zerwanej i lecieć na Iwanowice, asfalcik też jest miejscami idealny, a z Iwanowic w prawo na Skałę. Gdyby Ogrodzieniec był za daleko to można w Ojcowie posiedzieć, ewentualnie do MCD w Olkuszu.

VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 

Jak masz VFR to nie problem, zapraszamy tez Centurionów i Vikingów jak tylko chcą 
Co do trasy to oczywiście nie można ominąc Skały/Ojcowa.
Proponuje taką trasę (opisana w ŚM), ok. 120km.
Zaczynamy w Krakowie. Pierwszy maly postój w Skale, jakieś fotki i lecimy dalej. Druga przerwa to ruiny Zamku w Smoleniu - ciekawa lokalizacja. Następnie są ruiny zamku w Ogrodzieńcu i tu nie musze pisać o co chodzi, dalej lecimy na Olkusz, w między czasie można zahaczyć o pustynie błędowską, mała przerwa i przez wioski (świetna droga) do Ojcowa na jakiś dłuższy postój i jadło (ewentualnie).
Zastanawiałem się nad riderami na innych maszynach, ja jestem za ale nie wiem inni. U mnie by się też znaleźli chętni żeby jechać.

Co do trasy to oczywiście nie można ominąc Skały/Ojcowa.
Proponuje taką trasę (opisana w ŚM), ok. 120km.
Zaczynamy w Krakowie. Pierwszy maly postój w Skale, jakieś fotki i lecimy dalej. Druga przerwa to ruiny Zamku w Smoleniu - ciekawa lokalizacja. Następnie są ruiny zamku w Ogrodzieńcu i tu nie musze pisać o co chodzi, dalej lecimy na Olkusz, w między czasie można zahaczyć o pustynie błędowską, mała przerwa i przez wioski (świetna droga) do Ojcowa na jakiś dłuższy postój i jadło (ewentualnie).
Zastanawiałem się nad riderami na innych maszynach, ja jestem za ale nie wiem inni. U mnie by się też znaleźli chętni żeby jechać.
- siedlar
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Jeśli chodzi o mnie to niemam nic przeciwko, bo i ja mogę wziąść paru kolegów, ale jeśli to ma być spotkanie VFR to uważam, że troche nie bardzo.Fred pisze:Zastanawiałem się nad riderami na innych maszynach, ja jestem za ale nie wiem inni. U mnie by się też znaleźli chętni żeby jechać.
Dlatego czekam na opinie innych bo ja i tak pojade oczywiście, i też wezmę w takim wypadku innych riderów, tylko wtedy pamiętajcie, że nie będzie to spotkanie VFR, czego osobiście bym troszeczkę żałował......
- Jashczur
- pisarz
- Imię: Chrystian
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Hej i ja sie pisze! Nie jestem zbyt czesto na forum wiec jakby byly jakies zmiany prosilbym ktoregos z Was o jakas wiadomosc np. na gg. Pozatym jesli ktos bedzie przejezdzac przez Olkusz to mozemy sie umowic gdzies na stacji i razem smignąć do krakowa np. przez Skałe.
1. Fred
2. siedlar
3. Sylwio (wyspany)
4. JuNior
5. shoovfr750
6. Olo
7. Lu
8. Damian
9. umberto
10. endialdi
11. Grześ
12. THOR
13. Cycek
14. Jashczur
Dopisujcie się do listy i najlepiej jak potwierdzicie dzień przed obecność żeby nie czekać niepotrzebnie.
Pogoda zamówiona
1. Fred
2. siedlar
3. Sylwio (wyspany)
4. JuNior
5. shoovfr750
6. Olo
7. Lu
8. Damian
9. umberto
10. endialdi
11. Grześ
12. THOR
13. Cycek
14. Jashczur
Dopisujcie się do listy i najlepiej jak potwierdzicie dzień przed obecność żeby nie czekać niepotrzebnie.
Pogoda zamówiona

Ognia!