national bikesafe motorcycle show 2008
- sensi
- klepacz
- Imię: pawel
- województwo: poza granicą Polski
national bikesafe motorcycle show 2008
siemanko. moze juz wiecie moze jeszcze nie. 28-29 marca w londynie odbedzie sie
2008 national bikesafe motorcycle show. cos jakby targi motocyklowe gdzie dealerzy prezentuja swoje stoiska plus akcja majaca na celu poprawe bezpieczenstwa na drogach. w planie darmowe szkolenia z zakresu techniki jazdy prowadzone przez zmoturyzowana policje. ponizej link:
http://www.bikesafe.co.uk/Bikesafe/Bike ... litan.html
2008 national bikesafe motorcycle show. cos jakby targi motocyklowe gdzie dealerzy prezentuja swoje stoiska plus akcja majaca na celu poprawe bezpieczenstwa na drogach. w planie darmowe szkolenia z zakresu techniki jazdy prowadzone przez zmoturyzowana policje. ponizej link:
http://www.bikesafe.co.uk/Bikesafe/Bike ... litan.html
Ostatnio zmieniony wt 11 mar 2008, 13:29 przez sensi, łącznie zmieniany 1 raz.
- whitespirit
- pisarz
- Imię: Bartosz
- whitespirit
- pisarz
- sensi
- klepacz
- Imię: pawel
- województwo: poza granicą Polski
jestem za. przez jakis czas sie jeszcze stad nie ruszam takze zapraszam. jak bedziecie sie tu wybierac to dajcie tylko znak.
ja zamierzam smignac na bikesafe zawsze umiejetnosci podszkolic sie przyda i zobaczyc nowe moto.
jeszcze jedna fajna impreza sie kroi na earls court- wystawa custom bikeow jakos takos w kwietniu ale musialbym sprawdzic dokladnie.
ja zamierzam smignac na bikesafe zawsze umiejetnosci podszkolic sie przyda i zobaczyc nowe moto.
jeszcze jedna fajna impreza sie kroi na earls court- wystawa custom bikeow jakos takos w kwietniu ale musialbym sprawdzic dokladnie.
- whitespirit
- pisarz