Jaki pierwszy motocykl?
-
- bywalec
-
- bywalec
WiktorVFR, chętnie skorzystam z Waszej oceny i kiedyś możemy się umówić na próbną jazdę.Też jestem tego zdania, że motocykl nie jest dla każdego. To samo dotyczy, że nie każdy nadaje się do jazdy autkiem.
[ Dodano: 2008-03-10, 09:10 ]
Dla mnie jest kwestia opanowania motocykla
Już wstępnie mi Magda pisała, co do czego
Ale jak samemu nie dotkniesz i nie spróbujesz, to nie wiesz
Jak na razie jako plecaczek miałam łatwo i prosto 

[ Dodano: 2008-03-10, 09:10 ]
Dla mnie jest kwestia opanowania motocykla

- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Tu sie absolutnie zgadzam! Osobiscie XJ 600 nie polecam kobiecie na pierwsze moto (pomimo iz sam mialem ten motocykl i bylem z niego bardzo zadowolony).mrf pisze:Myslę, że na początek dobrym rozwiązaniem będzie GS500/CB500
Beti napisz ile kasy chcialabys przeznaczyc na motocykl to bedzie wiadomo czego szukac.
Moim zdaniem np. cos takiego bylo by idealna prpozycja dla poczatkujacej motocyklistki: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M667053
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
-
- bywalec
-
- bywalec
- mack72
- klepacz
- Imię: MACIEJ
- województwo: podlaskie
- Kontakt:
Rudinka_Beti, weź pod uwadę jeszcze jeden aspekt:po pierwszym sezonie ewentualnie po drugim napewno zechcesz zmienić moto na mocniejsze,a co za tym idzie sprzedać to dotychczasowe i tu w plecy najbardziej dostaje gs500,er5czy gsf......Honda cb cbf troche bardziej trzyma cenę,chyba że od razu zaryzykujesz na jakąś 600 i pojeździsz nią troche dłużej ta opcja wydaje mi się najwłaściwsza,pozdrawiam mack72
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Niestety tutaj po czesci nie moge sie zgodzic. Ano po czesci bo taki sposob postepowania jest obserwowane u 90% mezczyzn i 40% kobietmack72 pisze:Rudinka_Beti, weź pod uwadę jeszcze jeden aspekt:po pierwszym sezonie ewentualnie po drugim napewno zechcesz zmienić moto na mocniejsze,a co za tym idzie sprzedać to dotychczasowe i tu w plecy najbardziej dostaje gs500,er5czy gsf......Honda cb cbf troche bardziej trzyma cenę,chyba że od razu zaryzykujesz na jakąś 600 i pojeździsz nią troche dłużej ta opcja wydaje mi się najwłaściwsza,pozdrawiam mack72

Beti:
http://forum.motocyklistow.pl/Przeciwsk ... 70897.html
http://forum.motocyklistow.pl/index.php ... l=redukcja
A Rh POSITIVE
Na gs 500 tracisz najmniej i jest najlepszy na początek (jeśli chodzi o 500, bo ja i tak proponowałbym coś mniejszego). Moge sie założyć ze tak go polubisz ze nie bedzie ci sie chciało nawet zmieniać. Moja kobietka na takim smigała 4 sezonki. A co do straty to sorka, prawie wogle nie tracisz. Moto oscylujace koło roczku 95 czy teraz czy za dwa latka za tyle samo sprzedasz. Przecież tam sie nic nie zmienia. Jak bedzie ładne, to i sie ładnie sprzeda. One wszystkie od 4,5 do 6 tysia. Traci toi sie na nowym moto, zawsze i wszędzie i to bez względu na marke. A gs 500 f to moim zdaniem max pewna marka robiona już chyba z 20 lat bez zmian. Bezawaryjna bezobsługowa, z zajebistym rynkiem częci nowych i uzywanych. Na max ekonomiczna! Polecam, jeździ sie super!
VFR wszystko przetrzyma.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt:
Hejka 
Piszecie o wszystkich waznych sprawach, ale jest jeszcze jednen aspekt kupowania moto, ci którzy mnie znaja wiedza o czym pisze
WZROST
Przejrzałam twoje posty Beti i nie widze tej inf. ile mazs wzrostu, bo to również bardzo ważny aspekt w doborze moto, coś na ten temat wiem
R

Piszecie o wszystkich waznych sprawach, ale jest jeszcze jednen aspekt kupowania moto, ci którzy mnie znaja wiedza o czym pisze

WZROST
Przejrzałam twoje posty Beti i nie widze tej inf. ile mazs wzrostu, bo to również bardzo ważny aspekt w doborze moto, coś na ten temat wiem

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
-
- bywalec
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- Kontakt: