02-05-2008 VFR Drag Cup + Zlot
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
kurde ale wymyslne nazwy, nie wiem co to jest ale ja umiem niewiele wiecej - wietrzenie kieszeni z wywalonymi jajami przed kierownice, podgladanie pieknych pan w autach z gory no i ostatnio nauczylem sie slicznie upadacLuke pisze:znam tylko stand-up wheelie i spreader

co do wyscigow to bedzie klasa VFR, ale inni beda mogli sprobwac swoich sil w innych klasach, jest ich kilka i sa podzielone wg. poj. silnika B1, B2, B3 , street 10.5 , streetbike i open
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Wszystko pięknie ale coś mi się tu nie podoba:
"zlot bedzie laczony, chcialbym na niego zaprosic dziewczyny z zaprzyjaznionego ogolnopolskiego klubu motocyklowego dla kobiet - fajne dziewczynki - gabas bedziesz mial zajecie a nie didiego dziewczyne za noge z lozka wyciagac no i do tego motobracia "
"zlot bedzie laczony, chcialbym na niego zaprosic dziewczyny z zaprzyjaznionego ogolnopolskiego klubu motocyklowego dla kobiet - fajne dziewczynki - gabas bedziesz mial zajecie a nie didiego dziewczyne za noge z lozka wyciagac no i do tego motobracia "
Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
- mrf
- Łopata
- Imię: Michał
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Pepe VFR pisze:Wszystko pięknie ale coś mi się tu nie podoba:
Pepe, już rozmawiałem wczoraj z Fabiqiem na ten temat. Dzisiaj prawdopodobnie napisze co i jak. Ja ze swojej strony mogę stwierdzić (po rozmowie z Fabiqiem), że nie ma co sie już spinać odnośnie zlotu w Linowie.
A Rh POSITIVE
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
wiem ze mozecie miec pewne zastrzezenia po zlocie w linowie i akcji jarka, nie ma co sie oszukiwac odjebal niezly numer i wszyscy bylismy delikatnie mowiac "oszolomieni" jego zachowaniem, wcale sie nie dziwie ze macie teraz do tego takie podejscie, co wam moge powiedziec to wzielismy jarka pod skrzydelka i pomoglismy mu w miare naszych mozliwosci, w kazdym razie jarek jest super facetem jednak po pijaku traci kontrole i kontakt z rzeczywistoscia dlatego jest na to jeden najskuteczniejszy sposob - jarek nie pije na naszych imprezach, jedno lub dwa piwka i koniec, od tamtej pory mielismy 6 duzych imprez grupowych i ani razu nie nawalil !! oprocz tego jest w trakcie leczenia ale to juz wyszlo samo od niego - facet stara sie walczyc ze swoimi slabosciami i problemami, niebardzo chcialbym sie tu publicznie na ten temat rozwodzic bo jest to ciezka sprawa i mocno prywatna
inna sprawa jest fakt ze nie wiem czy znajde tak duzy osrodek gdzie pomiescimy wszystkich wiec byc moze motobracia i goscie specjalni beda na drugim osrodku, wszystko zalezy od ilosci chetnych, a na wyscigach i tak spotkamy sie wszycy razem, chcialbym nadmienic ze jarek jest naszym czolowym zawodnikiem jakiego wystawiamy w tych wyscigach i na pewno bedzie chcial byc w dobrej formie, wiec o piciu nie ma mowy, w ostatniej edycji zajal pierwsze miejsce w swojej klasie uzyskujac czas lepszy od hayabusy turbo
Klasa B2, Jarosław Chabowski w tabeli wynikow opublikowanej na oficjalnej stronie wyscigow >> http://www.biker.riders.pl/wyniki/final_moto.xls , zobaczcie na jego czas i popatrzcie na inne czasy z pierwszych miejsc, gdyby jarek startowal w innych klasach to wygralby wszystko!
generalnie wybor nalezy do was
inna sprawa jest fakt ze nie wiem czy znajde tak duzy osrodek gdzie pomiescimy wszystkich wiec byc moze motobracia i goscie specjalni beda na drugim osrodku, wszystko zalezy od ilosci chetnych, a na wyscigach i tak spotkamy sie wszycy razem, chcialbym nadmienic ze jarek jest naszym czolowym zawodnikiem jakiego wystawiamy w tych wyscigach i na pewno bedzie chcial byc w dobrej formie, wiec o piciu nie ma mowy, w ostatniej edycji zajal pierwsze miejsce w swojej klasie uzyskujac czas lepszy od hayabusy turbo
Klasa B2, Jarosław Chabowski w tabeli wynikow opublikowanej na oficjalnej stronie wyscigow >> http://www.biker.riders.pl/wyniki/final_moto.xls , zobaczcie na jego czas i popatrzcie na inne czasy z pierwszych miejsc, gdyby jarek startowal w innych klasach to wygralby wszystko!
generalnie wybor nalezy do was
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769