Szlifnalem sie lekko....
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Szlifnalem sie lekko....
Siemka,
W poprzednim tygodniu w W-wie zaliczylem malego szlifa... Jest przyslowie: "mala rzecz a cieszy", mi sie nasuwa na mysl: "mala rzecz w wkur***"...
Jechalem przez centrum i zaczelo lekko kropic, nie przeciskalem sie nawet za bardzo miedzy puszkami bo wiedzialem ze bedzie slisko dopoki deszcz porzadnie tego wszystkiego nie wypłucze a do nieszczescia wiele nie trzeba. Jechalem po linii, miedzy pasami-zawsze sobie mysle ze jakby ktos sie zagapil czy zamyslil w korku to mi chociaz w dupe nie wjedzie tylko sasiadowi na pasie obok. Trzymalem dystans do Skody przedemna, ok. 2 dlugosci samochodu i jechalem moze 60km/h a moze nawet mniej. W pewnym momemcie ktos sie wciska przed Skode z sasiedniego pasa. Babka w Skodzie daje ostro po heblach i staje w miejscu, ja zdazylem ledwo mocniej zlapac klamke hamulca i leze... lub raczej sune po asfaldzie. Jechalem na szczycie koleiny i jak tylko zaczalem hamowac to przednie kolo mi zjechalo w dol. Jak widac czasem i 60 km/h bywa za szybko. A swoja droga to koleiny na naszych drogach doprowadzaja mnie do kur****. W Trojmiescie zwłaszcza Kartuska i Slowackiego (czesci blizej Gdanska)....
W poprzednim tygodniu w W-wie zaliczylem malego szlifa... Jest przyslowie: "mala rzecz a cieszy", mi sie nasuwa na mysl: "mala rzecz w wkur***"...
Jechalem przez centrum i zaczelo lekko kropic, nie przeciskalem sie nawet za bardzo miedzy puszkami bo wiedzialem ze bedzie slisko dopoki deszcz porzadnie tego wszystkiego nie wypłucze a do nieszczescia wiele nie trzeba. Jechalem po linii, miedzy pasami-zawsze sobie mysle ze jakby ktos sie zagapil czy zamyslil w korku to mi chociaz w dupe nie wjedzie tylko sasiadowi na pasie obok. Trzymalem dystans do Skody przedemna, ok. 2 dlugosci samochodu i jechalem moze 60km/h a moze nawet mniej. W pewnym momemcie ktos sie wciska przed Skode z sasiedniego pasa. Babka w Skodzie daje ostro po heblach i staje w miejscu, ja zdazylem ledwo mocniej zlapac klamke hamulca i leze... lub raczej sune po asfaldzie. Jechalem na szczycie koleiny i jak tylko zaczalem hamowac to przednie kolo mi zjechalo w dol. Jak widac czasem i 60 km/h bywa za szybko. A swoja droga to koleiny na naszych drogach doprowadzaja mnie do kur****. W Trojmiescie zwłaszcza Kartuska i Slowackiego (czesci blizej Gdanska)....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pn 25 lut 2008, 10:42 przez Arturo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
Jak ja nie lubię takich tematów a szczególnie że to Ziom mi się wyszlifował, dobre złego że cały jesteś a i sztuka tylko lekko draśnięta, trzym się 

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
kur........ ch........ już nasypałeś nasypaliśmy Arturo, polatamy dziś będzie dobrze
szlifek mały był, grunt że cały jesteś i to jest zajebiste, podszedłeś fachowo do sprawy.

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Arturo, dobrze, żeś cały.
Ale tak swoją drogą panowie to trochę za wczesnie, kierowcy w puszkach są zupełnie uśpieni i nie rozglądają sie. Nie raz widziałem, że nie zwracają uwagę na inne samochody o tej porze a co tu mówić o Nas, dwóch kółkach. No i pogoda bardzo zdradliwa.
Proponuję w miarę możliwości weźcie sobie jeszcze na wstymanie, chyba wyscy mają już dosyc strat w naszych szeregach.
Ale tak swoją drogą panowie to trochę za wczesnie, kierowcy w puszkach są zupełnie uśpieni i nie rozglądają sie. Nie raz widziałem, że nie zwracają uwagę na inne samochody o tej porze a co tu mówić o Nas, dwóch kółkach. No i pogoda bardzo zdradliwa.
Proponuję w miarę możliwości weźcie sobie jeszcze na wstymanie, chyba wyscy mają już dosyc strat w naszych szeregach.