a moze Radek ma takie poczucie humoru ?

ps. garstka jednak robi jednak więcej niż nie wiadomo jaka wlk grupa

Wasyl niewiesz? Achmed już zlokalizowal Radzia i teraz prezencik szykujewasyl pisze:Achmed,
Skąd u terrorysty ten stoicki spokój???!
A ogórki???Achmed pisze: Zuzka dawaj żeberka i litr czystej pogramy na trąbce
Widzę ,że jedynie Krissek i Sowa mają coś sensownego do powiedzenia dlatego m.in. napisałem "w większości". To fakt - ten czas nie należy do najszczęśliwszych,ale z drugiej strony kogo co to obchodzi.Jeżeli ktoś odbiera moje poczucie humoru jako chamskie (IMO niesłusznie) to automatycznie zaczynam się tak zachowywać więc jeżeli komuś to pomoże to bardzo serdecznie, z wisienką na wierzchu ,przepraszam wszystkich urażonych..Krissek pisze:Ludzie!! poprostu mu nie odpisujcie a pewnie się człowiek znudzi sam zrezygnuje i z forum i z zaczepek albo może pójdzie po rozum do głowy i zobaczy że nie tędy droga - przynajmniej z nami - ludźmi (uważam) na poziomie
Radziu, humor humorem ale kultury jako " świeżak " to powinieneś troszkę mieć. Często jeżdże przez bemowo to niedaj sobie najechać na nóżkę bo nr buta się powiększy. Bądź kuturalny a będzie wszystko super.Radek pisze:Jeżeli ktoś odbiera moje poczucie humoru jako chamskie (IMO niesłusznie) to automatycznie zaczynam się tak zachowywać więc jeżeli komuś to pomoże to bardzo serdecznie, z wisienką na wierzchu ,przepraszam wszystkich urażonych..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości