MOTOCYKL EXPO w Warszawie
- maciek 800
- klepacz
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Olga Skórka
- zadomowiony
Witam wszystkich. My wybieramy się całą rodzinką. Młoda też uwielbia motory. http://www.motocyklexpo.pl/Strona,Glowna,1.html
Olga
"... odszedłeś w słońcu tak nagle, że nawet nikt
nie zdążył zamyślić się przez chwilę, człowieku
z duszą jak ptak..."
"... odszedłeś w słońcu tak nagle, że nawet nikt
nie zdążył zamyślić się przez chwilę, człowieku
z duszą jak ptak..."
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Impreza w 3 city nie wypaliła, zastanawiamy sie z Piotrem czy nie zrobic sobie wypadu do W-wa na Expo
Kiedy będziecie i jak ewentualnie można sie z Wami spotkac (wiadomo nr Waszych komórek już mam)
Pewnie jechalibyśmy na dwa dni, ale to dopiero w sferze pomysłów
R

Kiedy będziecie i jak ewentualnie można sie z Wami spotkac (wiadomo nr Waszych komórek już mam)
Pewnie jechalibyśmy na dwa dni, ale to dopiero w sferze pomysłów

R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Wybaczcie, ale z tego co rozmawiałem z C_L_K to trochę się mineliśmy dzisiaj, bo przybyłem na targi jakoś po 14, wcześniej oglądałem rozbitka w Serocku (relacja w Ofertach
).
Po targach jakoś mam mieszane uczucia. Wiem, że jak na polskie warunki i tak jest to wyczyn, ale niesmak jakiś pozostaje.
Najbardziej irytuje pojedynek kto będzie miał bardziej szmatowate i wyzywające silikonowe lale poobwieszane na motocyklach prężąc jeszcze zady
,
Istna parodia jak zaczynał się pokaz czarnej burdel mamy na rockecie na stoisku triumpha, biedni oglądacze prawie się pozabijali, żeby dolecieć do pierwszego rzędu, wyrywając z korzeniami biernego tigera
Do zobaczyska następnym razem!

Po targach jakoś mam mieszane uczucia. Wiem, że jak na polskie warunki i tak jest to wyczyn, ale niesmak jakiś pozostaje.
Najbardziej irytuje pojedynek kto będzie miał bardziej szmatowate i wyzywające silikonowe lale poobwieszane na motocyklach prężąc jeszcze zady

Istna parodia jak zaczynał się pokaz czarnej burdel mamy na rockecie na stoisku triumpha, biedni oglądacze prawie się pozabijali, żeby dolecieć do pierwszego rzędu, wyrywając z korzeniami biernego tigera

Do zobaczyska następnym razem!
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
hmmm był dziś ktoś od nas z Krakowa na RC36 I ale zabijcie mnie nie pamiętam któż to był, pamiętam tylko tyle że też jest młody na forum jak ja

Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid