mam problem z doborem lakieru do Hondy....Honda ma oczywiście numer na naklejce pod siodłem, ale oczywiście jest to numer fabrycznego numeru i tylko Oni-Honda jak mi to tłumaczono mogą mi sprzedać nowy produkt już pomalowany, a nie sam lakier, w mieszalni czy lakierni mówią mi, że dorobią ale nie dają 100%, że będzie identyczny jak oryginał, na szczescie chce masować przepraszam

malować

błotnik tylko czyli część która z innymi elementami w tym kolorze nie współgra.....ale czy Ja mam na czole napisane PO>>>>EB ???? żeby kupić nowy błotnik pomalowny gdy mam cały oryginalny ze swojej hehehheheh normlanie marketing na maksa

poj...ny marketing

za czachę z malowaniem jednemu z Naszych policzyli 3000zł
[ Dodano: 2008-01-25, 18:35 ]
Ketchup - moja VFR jest z 99 roku a tu wg koloru jest to kolor 2000 i wzwyż, kolor taki którego symbol mam na moto i taki wlasnie kolor mam na moto - czarna perła
kolor - BLACK PEARL METALLIC
rocznik - 00 & UP
Code Nr (MFG CODE) - NH418P - oznaczenie producenta
Order - CCHOAD1 - docelowe oznaczenie
Nie wiem czy się bać czy cieszyć heheheheh jak były niby od rocznika rocznika 00 hehehe dzwonię jutro do mieszalni czy wystarczy im numer koloru
dam znać czy na podstawie tej numerologii CCHOAD1 damy radę bezproblemowo zrobić lakier

odezwe się niebawem