Rozpoczęcie Sezonu w Częstochowie - Jasna Góra 20-04-2008
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
A Ja marze o tym zeby tam sie wybrac !!!!!!! I bede robil wszytko byle byc na ladzie 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Info z FŚMDrogi Przyjacielu,
Tegoroczne radosne rozpoczecie sezonu motocyklowego JASNA GORA 2008 odbedzie sie 20 kwietnia. Zbieramy sie na Gorce Przeprosnej od bladego switu. O godz. 10:00 ruszamy na Jasna Gore. O 12:00 Msza Swieta i poswiecenie motocykli.
Przywozimy zabawki dla sierot, kto moze. Z ubieglorocznej zbiorki czestochowski Caritas obdzielil wszystkie sierocince miejscowe a rowniez czesc zabawek pojechala na wilenszczyzne, do najbiedniejszych z nas, do Polskich dzieci na Kresach Rzeczypospolitej. Dzieci byly zachwycone i najserdeczniej motocyklistom dziekuja.
Do tego Komunikatu 1/08, dolaczony jest plakat, zachecam do wydrukowania i rozpowszechniania wszedzie, gdzie to mozliwe. Mozemy liczyc tylko na siebie, na motocyklistow. Pisma motocyklowe sa nam nie zyczliwe.
Na ubiegloroczna JASNA GORE 2007, wg. oceny czestochowskiej Policji, przyjechalo ponad 12,5 tyssiaca motocykli, ja tego nie widzialem, nie bylo mnie Tam, widzialem fotografie i film zrobiony przez naszych kolegow z klubu KNIGHT RIDERS: http://www.youtube.com/watch?v=2CVwfSPD2to
Warto sobie to przypomniec, robi wrazenie.
W tym roku podobnie jak i w ubieglum bedziemy goscili na Jasnej Gorze strazakow z Ochotniczej Strazy Pozarnej z powiatu mieleckiego. Przyjada sztandary, chor i orkiestra. To Oni ufundowali naaszemu Stowarzyszeniu Sztandar, ktory juz dwukrotnie byl z motocyklistami nad grobami katynskimi.
12.01.2008 w Lodzi odbedzie sie kolejny Moto Weteran Bazar. W hali B na stanowisku 137 bedzie nasz namiot, czynny w godzinach 8:00-17:00. Tam mozna bedzie otrzymac duze i male, jasnogorskie plakaty...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Dostałam namiary na noclegi, podobno niedrogie pod samą Jasną Górą. Ale trzeba juz rezerwowac czyli dobrze by było wiedziec kto sie deklaruje i ile noclegów ?? Czy zostajemy z niedzieli na poniedziałek
Prosze o szybką decyzję
A może Ownersi z południa są w stanie nam jakies noclegi zabukować, tanio i blisko Czestochowy. Ja mam taki namiar;
Ośrodek Oleńka
tel. 034 360 60 66
R

Prosze o szybką decyzję

A może Ownersi z południa są w stanie nam jakies noclegi zabukować, tanio i blisko Czestochowy. Ja mam taki namiar;
Ośrodek Oleńka
tel. 034 360 60 66
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- maciek 800
- klepacz
- maasser
- bywalec
- Kontakt:
Hi
Kolo Częstochowy (30km) jest taki fajny ośrodek GOSiR w miejscowości Koszęcin, są tam domki i pokoje o wyższym standardzie. Naprawde jest tam fajnie i spokojnie, ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby ten spokój zakłócic
. Podaje numer telefonu 34/357-62-65. Chciałbym sie z Wami spotkac tylko nie wiem czy dam rade wsiąść na motor
. 8 kwietnia mam rekonstrukcję kolana więc chyba będę o kulach jeszcze w tym czasie 
Kolo Częstochowy (30km) jest taki fajny ośrodek GOSiR w miejscowości Koszęcin, są tam domki i pokoje o wyższym standardzie. Naprawde jest tam fajnie i spokojnie, ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby ten spokój zakłócic

-
- pisarz
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Moim marzeniem jest wyjazd na rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze 20 kwietnia. 4 razy dotarłem tam pieszo a w tym roku mój plan to odwiedziny VFR-ką. Chcemy jechać z ekipą w sobotę. Chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto tam juz zawitał czy jest problem z załatwieniem noclegu z soboty na niedziele? Może być nawet dom pielgrzyma. Czekam na wszelkie info związane z ta imprezką. Pozdro
Sławas
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Czy zaklepywaliście już jakieś miejscówki? My z muchaok planujemy wyjazd z Wawki w sobotę i nocleg na m-cu. Jeśli ktoś już coś załatwiał to proszę o info. Może udałoby się ogarnąć coś razem?Ruda i Piotr pisze:Dostałam namiary na noclegi, podobno niedrogie pod samą Jasną Górą. Ale trzeba juz rezerwowac czyli dobrze by było wiedziec kto sie deklaruje i ile noclegów ?? Czy zostajemy z niedzieli na poniedziałek![]()
Prosze o szybką decyzję![]()
Ośrodek Oleńka
tel. 034 360 60 66
R
Plan jest taki, żeby na chwilkę nawiedzić Bemowo i prosto stamtąd śmignąć na Częstochowę. Może lecący z północy w plan wycieczki wplotą międzylądowanie na Bemowie i połączymy siły?
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
-
- klepacz