Kraków :)
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Hej!
Dzięki za wszystkie przywitania, dzięki SOWA - komplement przekazałem, chyba się ucieszyła:)
ZULEK, V-kami zaraził mnie przyjaciel, który jeździ na VTR 1000FireStorm 97', i o decyzji zaważył fakt - że po przejechaniu się VTRką wsiadłem na CBR 600F3 na czwórce przy 60 odkręciłem manetkę a moto.. nic, jak jechało tak jedzie, dopiero po paru kiwnięciach ogonem zaczęło się zbierać. Wtedy zadecydowałem że albo V-ka albo nic.
Wcześniej jeździłem na GSX600F 95', cieszy mnie daaaaaleka turystyka o lekko sportowym zacięciu, lubię duże sprzęty, bo przy moim wzroście i posturze na takiej R6 czy SV wyglądam jak na.. psie. Małe to to.
W każdym razie, jakbym nie liczył, jak nie kombinował - wybór mógł być tylko jeden
VFR
))
P.S. Przeglądnąłem posty, - tak to cristo przypieczętował wybór dając mi zasiąść na swojej VFRce, wtedy zobaczyłem że rozmiarowo idealna. Pozdrawiam!
Dzięki za wszystkie przywitania, dzięki SOWA - komplement przekazałem, chyba się ucieszyła:)
ZULEK, V-kami zaraził mnie przyjaciel, który jeździ na VTR 1000FireStorm 97', i o decyzji zaważył fakt - że po przejechaniu się VTRką wsiadłem na CBR 600F3 na czwórce przy 60 odkręciłem manetkę a moto.. nic, jak jechało tak jedzie, dopiero po paru kiwnięciach ogonem zaczęło się zbierać. Wtedy zadecydowałem że albo V-ka albo nic.
Wcześniej jeździłem na GSX600F 95', cieszy mnie daaaaaleka turystyka o lekko sportowym zacięciu, lubię duże sprzęty, bo przy moim wzroście i posturze na takiej R6 czy SV wyglądam jak na.. psie. Małe to to.
W każdym razie, jakbym nie liczył, jak nie kombinował - wybór mógł być tylko jeden

P.S. Przeglądnąłem posty, - tak to cristo przypieczętował wybór dając mi zasiąść na swojej VFRce, wtedy zobaczyłem że rozmiarowo idealna. Pozdrawiam!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
VVVITAM no stary ta ssztuka na alledrogo stała jużkupę czasu i śliniłem się na nią za każdym razem patrząc na tą zieleń, widocznie jest taaaaaaaaaaka idealna
ale że swoją kochankę już mam pozostało mi marzyć
OWNERSI - ILU JUż NAS JEST
A ILU BęDZIE !!!!!
niedługo zloty będziemy organizować na lotniskach
zajebicho !!

OWNERSI - ILU JUż NAS JEST

niedługo zloty będziemy organizować na lotniskach

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Grześ
- pisarz
- Kontakt:
Witam kolegę i pozdrawiam!!Kolejny lajkonik!!Paczka rośnie w siłę!!Nie długo przebijemy
Rydzka z Torunia!!To na pewno był Cristo!Ja również tam byłem kilka razy ale mam starszą vfr..A oprócz naszych to innych vfr nie było.
Pozdrawiam i do zobaczenia!!
(odezwij się na pw.Może integracja jakaś tzn browarek np??)
Rydzka z Torunia!!To na pewno był Cristo!Ja również tam byłem kilka razy ale mam starszą vfr..A oprócz naszych to innych vfr nie było.
Pozdrawiam i do zobaczenia!!
(odezwij się na pw.Może integracja jakaś tzn browarek np??)
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Witam,
dzięki wszystkim za miłe słowa. Każdy z was wie jakie to cholernie miłe jak człowiek wydaje ostatnnie grosze na nowego sprzęta, miewa chwile wątpliwości czy aby na pewno dobrze zrobił że pozbył się wszystkich pieniedzy by teraz przez najbliższe 3 lata jeść tylko chleb z masłem i popijać wodą z kranu, a tu z każdej strony słyszy że ma ładnego sprzęta. Te kanapki z masłem smakować będą jak kawior z szampanem
Dzięki VFRowcy!
KolczyK, no w kraju była z początkiem grudnia, wyoglądałem ją na każdą stronę, naprawdę aż dziw że tyle sie utrzymała. Ale jak patrzyłem na ogłoszenia - to non stop były te same motocykle - słaby ruch jest jednak w zimie.
Grześ, no ze mną jak z dzieckiem - za rękę i do baru
)
mario_blues, tylko najlepsze filmy
kino to jedna z wielu moich pasji 
pozdrawiam znów bardzo mocno!
dzięki wszystkim za miłe słowa. Każdy z was wie jakie to cholernie miłe jak człowiek wydaje ostatnnie grosze na nowego sprzęta, miewa chwile wątpliwości czy aby na pewno dobrze zrobił że pozbył się wszystkich pieniedzy by teraz przez najbliższe 3 lata jeść tylko chleb z masłem i popijać wodą z kranu, a tu z każdej strony słyszy że ma ładnego sprzęta. Te kanapki z masłem smakować będą jak kawior z szampanem

Dzięki VFRowcy!
KolczyK, no w kraju była z początkiem grudnia, wyoglądałem ją na każdą stronę, naprawdę aż dziw że tyle sie utrzymała. Ale jak patrzyłem na ogłoszenia - to non stop były te same motocykle - słaby ruch jest jednak w zimie.
Grześ, no ze mną jak z dzieckiem - za rękę i do baru

mario_blues, tylko najlepsze filmy

pozdrawiam znów bardzo mocno!

- PrzemoVFRRadom
- bywalec
- Imię: Przemo
- Kontakt:
i prawie centrum Vita
slicznosci JR. zakup wspanialy tez sie zastanawialem nad 800 fi ale zabraklo mi kasy, ale nie odpuscilem sobie VFR wiec zakupilem 750 zawsze to V i wiem co czujeles jak pierwszy raz zasiadles za sterami tej bestii Vkazdy to poczol jaki ten moto ma potencial nie da sie porownac do niczego rzedowego, ten dzwiek z rozrzadu gwizd jak z turbinki
to sie czuje to sie wie , pozdrawiam i zycze szerokosci , czesto odwiedzam Krakow na moto wiec mozna by sie kiedys ustawic i posmigac jak tylko wiosna zawita na dobre

masz internet ? no ba
kumpel nagrywa mi co dzien na video
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/90c ... 902aa.html
moje bejbe
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9b ... 0f9c8.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/90c ... 902aa.html
moje bejbe
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9b ... 0f9c8.html