Koniec z czarną strzałą....... :cry
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Ale Gacus - czyzby mi cos umkneło?
Czy Ty na miejsce wypadku nie wezwałes policji? Po taki urazie pownienes zostać odwieziony na pogotowie - w tym wypadku policja obligatoryjnie wszczyna śledztwo i rzeczywiście sprawe bada i orzeka o winie sąd. A jak było u Ciebie?
Czy Ty na miejsce wypadku nie wezwałes policji? Po taki urazie pownienes zostać odwieziony na pogotowie - w tym wypadku policja obligatoryjnie wszczyna śledztwo i rzeczywiście sprawe bada i orzeka o winie sąd. A jak było u Ciebie?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Gacek
- pisarz
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
A u mnie dalej cisza.......ale nowa VFR-ka jest coraz bliżej....
[ Dodano: 2008-04-04, 17:03 ]
No i wreszcie coś oficjalnego........
W sądzie wyszło jednak na moje
jeszcze nie dostałem co prawda żadnego pisma,ale już mam kasę na koncie (za strzałe),więc wiem,że ten frajer nic nie wskórał swoim odwołaniem od tego ,że jest sprawcą......Za ciuchy nie dostałem ani zeta,bo ich do nich nie zawiozłem -120km w jedną stronę - (rzeczoznawca zrobił im zdjęcia i opis,ale widać to za mało
....).Poszło odwołanie.Za zęba też dupa,bo nie wiedzą czy straciłem go podczas wypadku.Poszło drugie odwołanie,bo mam świadka - sprawcę. Teraz znowu czekam.Ważne,że coś się ruszyło
Teraz szukam przyszłej czarnej strzały
a jak już będzie to na pewno dam znać!!!!
Pozdrawiam Gacek

[ Dodano: 2008-04-04, 17:03 ]
No i wreszcie coś oficjalnego........

Pozdrawiam Gacek
Ride or Die....