doyareczka
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- ZULEK
- pisarz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
DOYAR GRATULACJE i jeszcze raz WIĘKSZE GRATULACJE!!!!
Nie spełna 22 dni temu i ja się Wam chwaliłem z powiększenia średniej wzrostu w RP o 56cm i o wyrwaniu 1 tauzena ze Skarbu Złodzieji IV czy to już V RP. Dlatego wiem Doyar jak się teraz czujesz (jeśli jesteś w stanie rozczytać pisany tekst dosyć małymi literkami)
A seryjnie to zdrówka dla Doyareczki i dużej ilości gratisowych pamperów, Tobie przespanych nocy i rzecz jasna szybkiego powrotu do "normalności" dla małżonki (wiesz o czym myśle nie??
tyle czasu postu? wytrzymałeś?? bo ja miałem ciężko

P.S.Na marginesie dodam iż w 4-ro osobwej naszej famili jest 1 samiczka,3 samców w tym 2 w niedługim czasie (czyt. po okresie dojrzewania Twojej Córy) będzie gotowych do odbywania godów!!
Także strzeż się bracie bo nie znasz dnia ani godziny

Nie spełna 22 dni temu i ja się Wam chwaliłem z powiększenia średniej wzrostu w RP o 56cm i o wyrwaniu 1 tauzena ze Skarbu Złodzieji IV czy to już V RP. Dlatego wiem Doyar jak się teraz czujesz (jeśli jesteś w stanie rozczytać pisany tekst dosyć małymi literkami)

A seryjnie to zdrówka dla Doyareczki i dużej ilości gratisowych pamperów, Tobie przespanych nocy i rzecz jasna szybkiego powrotu do "normalności" dla małżonki (wiesz o czym myśle nie??

P.S.Na marginesie dodam iż w 4-ro osobwej naszej famili jest 1 samiczka,3 samców w tym 2 w niedługim czasie (czyt. po okresie dojrzewania Twojej Córy) będzie gotowych do odbywania godów!!

No fakt, ja tez zadnego dziecka w Polsce nie uderze, a nuz moje..?SOWA pisze:Kto wie ilu ich po świecie chodzi...

ani troche morsie, ona nasza, koszerna z miasta lodzi gdzie chodzenie psom szkodzimors pisze:Nie zastanawiałeś się, aby zgłosić ją do Vikingów?

poza tym za mloda na gwalcenie...
Orzeszku rna trzymajcie mnie, dzie sol, dzie moja dwururka!?!GaBaS pisze:znakiem tego za jakieś 18 lat mogę mówić do ciebie TATO ?
A zreszta, po co ja sie tu bede unosil, za tych nascie lat to Ty Gaba rzeczywiscie bedziesz stary dziad pedziofil i bedziesz karmil golebie i pral w rzece i myslal jak tu sie zapisac na druha do zenskiego zastepu. FSTYDZ SIE! Jak nie zejdziesz z tej brzydkiej sciezki to skonczysz jak mowie.

Dzieki seRRdeczne wszystkim za zyczenia.
Milo miec taka ferajne.