HYDE PARK / RZEŹNIA
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Mors nie rozdaje kartek,te kartki to wirtualne.Vlaad pisze:No przecież mors trzyma płetwę na Vikingowych kartkach gwałtownych i rozdziela sprawiedliwie (to znaczy wszystkie trzyma dla siebie)SOWA pisze:Vlaad, , ale jakie kartki, na mięso, czy po parcelacji morsa te gwałtowne?. Czy który Viking widział na oczy taką kartkę, albo dostał do ręki/skrzydła/odnóża? Jak dzielić skórę na morsie to z całym dobrodzejstwem inwentarza
Idziesz do dziołchy mówisz -znam Morsa,a to tak jak byś miał kartkę.

Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
qrcze Wasyl! zdradziłeś nasze tajne hasło!
teraz każdy już wie, ze jak sie do dziewczyny/chłopaka (niepotrzebne skreślic) powie "jestem od morsa" to sprawa załatwiona... dobra od dzisiaj wprowadzamy PIN do hasła
GaBa - a czy na tej naszywce to będzie jakiś znak graficzny "klepacza"? A jesli tak to uchyl rąbka tajemnicy - CO TO BĘDZIE?
teraz każdy już wie, ze jak sie do dziewczyny/chłopaka (niepotrzebne skreślic) powie "jestem od morsa" to sprawa załatwiona... dobra od dzisiaj wprowadzamy PIN do hasła

GaBa - a czy na tej naszywce to będzie jakiś znak graficzny "klepacza"? A jesli tak to uchyl rąbka tajemnicy - CO TO BĘDZIE?

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
no to teraz będziemy obnażać... hipokryzję!!!Vlaad pisze: No przecież mors trzyma płetwę na Vikingowych kartkach gwałtownych i rozdziela sprawiedliwie (to znaczy wszystkie trzyma dla siebie). Czy który Viking widział na oczy taką kartkę, albo dostał do ręki/skrzydła/odnóża?
i to nie tak jak min. niesprawiedliwości Żeberko - GOŁOSŁOWNIE, ale z TWARDYMI dowodami, czarno na białem!!!
to kto mi powie co to jest? ha!?!

i gwoli wyjasnienia: przy realizacji tych dwóch kuponów w lewym dolnym rogu przysługuje dodatkowa kartka - sami domyślcie się na co

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
Morsie, to jak dyktafon żeberki. Ale żeś zapodał gwoździa...mors pisze:chciałem pokazać moje - (u mnie na masełko bez wycinki całe 100%)
ale narzekał narzekał to niech ma.
"NIe bedziemy nazywac szamba perfumerią" jak mówi GaBa
Jest tylko jedno ale... Powiedz mi która mosi ze sobą nożyczki do wycinania kartek

TO PROWOKACJA W MINISTERSTWIE GWAŁTU!!!!
PeeS
No teraz będzie się działo... coś czuję, że będzie "komisja forumowa ds zbadania mokrej dziury"

aVe cycki & vfr
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
wiesz Vlaad gdybym pokazał niszczarkę, pudełko zapałek, albo kozę i powiedział, ze w ten sposób zniszczyłes kartki to by było a propos minstranta Ziobrówki, ale to są TWARDZIUTKIE dowody, jest tylko jedna Twardsza rzecz, ale jej nie pokażę nawet w Rzeźni - najpierw niech Ołnersice cycki pokażą 
a co do nożyczek - to nie wiem w czym problem. Spytaj Wasyla, one zawsze mają ze sobą nozyczki i nam wycinają kupony, a czasem jakiś niezły numer wytną
[ Dodano: 2007-12-18, 21:07 ]
jak RZEŹNIA to RZEŻNIA
PRZYZNAĆ SIE KTO ZGUBIŁ!?!

a co do nożyczek - to nie wiem w czym problem. Spytaj Wasyla, one zawsze mają ze sobą nozyczki i nam wycinają kupony, a czasem jakiś niezły numer wytną

[ Dodano: 2007-12-18, 21:07 ]
jak RZEŹNIA to RZEŻNIA
PRZYZNAĆ SIE KTO ZGUBIŁ!?!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Vlaad
- klepacz
- Kontakt:
[/size]
MORSAFERA
MadziX, wykazłaś się refleksem... Czy ja pisałem do jakich garów? Twój wybór był niezwykle trafny
. A Ruda? No cóóż, też wybrała
. WOLNOŚĆ PANUJE
.
aVe cycki & vfr
Morsie, mów co chcesz, ja myślę że będzie z tego niezłamors pisze:wiesz Vlaad gdybym pokazał niszczarkę, pudełko zapałek, albo kozę i powiedział, ze w ten sposób zniszczyłes kartki to by było a propos minstranta Ziobrówki, ale to są TWARDZIUTKIE dowody,
MORSAFERA
MadziX, wykazłaś się refleksem... Czy ja pisałem do jakich garów? Twój wybór był niezwykle trafny

aVe cycki & vfr