GRZECZNIEJ KOLEDZY
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
Nio i widzę że doczekalem CENZURY ,nie bluzgać proszę, nie palić, nie pić przy kompie chyba że w dziale OFFTOP, czego jeszcze Zabronić należy? i wyprzedzając odpowiedź Sowy "ja tylko porosiłem o ograniczenie a nie zabranianie" jak zwał tak zwał
Ale jedno musicie przyznać ruch na forum się zrobił ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, tez za, ten przeciw, a tamten przeciw za. Dobre już nawet czytac mi sie nie chce,
miało byc pięknie i jest a jak będę chcial do kogoś bluzgnąć to se zafonie prywatnie tak zeby nikt inny nie wiedział ze go opie..... UPS sorki miało być bez bluzgów,
I TAK WAS LUBIĘ WARIACI FAKEN (wzorowa wazelina i bluzg czyli wszystko co zabronione)

Ale jedno musicie przyznać ruch na forum się zrobił ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, tez za, ten przeciw, a tamten przeciw za. Dobre już nawet czytac mi sie nie chce,
miało byc pięknie i jest a jak będę chcial do kogoś bluzgnąć to se zafonie prywatnie tak zeby nikt inny nie wiedział ze go opie..... UPS sorki miało być bez bluzgów,
I TAK WAS LUBIĘ WARIACI FAKEN (wzorowa wazelina i bluzg czyli wszystko co zabronione)

Ostatnio zmieniony śr 12 gru 2007, 15:18 przez Achmed, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
POLUCJA!!!!!!!Luke pisze:REWOLUCJA!!!!!!!!!!
Nie wiem o co chodzi?! Ale fajnie się rymuje i znacznie przyjemniejsze

a co do filtrów - to spróbuj odfiltrować G*Ó*W*N*O albo JA J E B I E tudzież q RWA.
raczej trudno jest
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
toż nie filtry, tudzież inne ograniczenia Sowa miał chyba na myśli...
a bardziej szacunek i kulturę (a przynjamniej kulturkę) wypowiedzi.
jasne, że czasem trzeba jakoś podkreślić emocje...
Sowa - jestem za! Gadajmy, kłóćmy się, ale zawsze z szacunkiem dla drugiej strony i dla pozostałych czytających
a swoją drogą - aż żal tej twórczości - bo to i pisownia eksperymentalna i słowotwórstwo ciekawe :biggrin
Sowa - jestem za! Gadajmy, kłóćmy się, ale zawsze z szacunkiem dla drugiej strony i dla pozostałych czytających
a swoją drogą - aż żal tej twórczości - bo to i pisownia eksperymentalna i słowotwórstwo ciekawe :biggrin
właśnie o to chodzi...wszystko dozwolone,ale wszystko z umiarem ( bez umiaru moze być tylko piwomagda pisze:toż nie filtry, tudzież inne ograniczenia Sowa miał chyba na myśli...
a swoją drogą - aż żal tej twórczości - bo to i pisownia eksperymentalna i słowotwórstwo ciekawe

a jak się nie będziemy umieli zachowac to wprowadzimy cenzurę, filtry, możliwosc zgłoszenia kolegi/koleżanki do admina, żółte, czerowne kartki, bany, ,ostrzeżenia - jednym słowem będzie jak na forum precli ! yeah !
juz się ucieszyliście ,że to Janek ? niestety to byłam znów ja - MadziX.

- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
czy nie moze być tak jak było ???? tylko zmiany i zmiany i ... zmiany...
A ciekawe jak przefiltrujecie WAZELINA ? słonko, kupko, skarbie, ojejuuu... hehehhehe...
jest takiepowiedzenie: "Nie ruszaj g.wna bo będzie śmierdziało"
Trochę wulgaryzmów trochę wazeliny i mamy oto obraz nas samych, prawdziwych, nie jakiś sztywnych, zadufanych itp. ludzi tylko naprawdę fajną ekipę ludzi których łączy Ten OTO wszechlegendarny i nieskazitelny model Hondy
I żesz q.wa maać, dzieciaczki spokój ma tu być bo nie dostaniecie podwieczorka

jest takiepowiedzenie: "Nie ruszaj g.wna bo będzie śmierdziało"
Trochę wulgaryzmów trochę wazeliny i mamy oto obraz nas samych, prawdziwych, nie jakiś sztywnych, zadufanych itp. ludzi tylko naprawdę fajną ekipę ludzi których łączy Ten OTO wszechlegendarny i nieskazitelny model Hondy

I żesz q.wa maać, dzieciaczki spokój ma tu być bo nie dostaniecie podwieczorka

Sie zgadzam w zupelnosci.Krajan pisze:czy nie moze być tak jak było ????
Mi rowniez nie chce sie ostatnio zagladac na 4UM. Czemu? Bo sie boje odezwac.
Bo jednamu nie pasuje, ze ktos napisal ze na 15%, drugiemu ze inny napisal "ku*wa", a ktostam jeszcze by chcial zeby bylo tylko na temat i technicznie i proncie boze sie z kims zgodzic za bardzo, bo wazelinka. A, no i nie wolno sie odzywac na tym tutaj INTERNETOWYM bylo nie bylo forum DYSKUSYJNYM komus kto nie zaistnial w realu, bo nie jest przeciez prawdziwym Ownersem.
Prawdziwy Owners, nieprawdziwy owners. Prawdziwy motocyklista. Prawdziwy Polak...
Oby tak dalej.
Widzę tu jakieś wykręcenie kota ogonem. Nie będę się zagłębiał, bo jak widać i tak każdy wyczyta tak jak wyczytał do tej pory to co chciał wyczytać. Powiem jedynie tyle, że niech każdy prześledzi swoje ostatnie np. 10 postów i jeśli znajdzie spośród nich mnij niż połowę, w których nie użył wulgaryzmu, to znaczy, ze właśnie do niego adresowany jest ten temat. Kto mnie zna ten wie, że w lajfie potrafię rzucić mięsem, może lepiej niż niejeden, ale na wszystko jest miejsce i czas. No i może ja mam jakiś szczególny rodzaj wyobraźni, ale w moim odczuciu wyluzowanie nie koniecznie = bluzganie na lewo i prawo bez oglądania się na opinię innych. Może w ramach wyluzowania w Toruniu zaczniemy popiardywać przy stole, podczas dyskusji na wyluzowane tematy będziemy pluć pod nogi rozmówcy, albo wprowadzimy przeuroczy zwyczaj dłubania w nosie w ramach konkursów na najsoczystrze smarknięcie na dobranoc. No to luzik koledzy, luzik.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
doyar - dla Ciebie ode mnie 5kg wazeliny, ale jeszcze ze starych gierkowskich zapasów - dzisiaj już bezcenna, acha ponieważ jest to forum motocyklowe to nadmieniam, że jest to WAZELINA TECHNICZNA 
SOWA - przeczytałem 10 swoich (nie sowich) ostatnich postów... łojoj jaka nuda!!! To ja takie bzdety piszę? No i nie znalazłem tam żadnych wulgaryzmów tylko eufemizmy, onomatopeje, paralele i litentia poetica.
A co tam zgadzam się z Tobą i dla Ciebie 5kg wazelinki. Na zime jak znalazł

SOWA - przeczytałem 10 swoich (nie sowich) ostatnich postów... łojoj jaka nuda!!! To ja takie bzdety piszę? No i nie znalazłem tam żadnych wulgaryzmów tylko eufemizmy, onomatopeje, paralele i litentia poetica.
A co tam zgadzam się z Tobą i dla Ciebie 5kg wazelinki. Na zime jak znalazł

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
dokadnie...doyar pisze:Sie zgadzam w zupelnosci.Krajan pisze:czy nie moze być tak jak było ????
Mi rowniez nie chce sie ostatnio zagladac na 4UM. Czemu? Bo sie boje odezwac.
Bo jednamu nie pasuje, ze ktos napisal ze na 15%, drugiemu ze inny napisal "ku*wa", a ktostam jeszcze by chcial zeby bylo tylko na temat i technicznie i proncie boze sie z kims zgodzic za bardzo, bo wazelinka. A, no i nie wolno sie odzywac na tym tutaj INTERNETOWYM bylo nie bylo forum DYSKUSYJNYM komus kto nie zaistnial w realu, bo nie jest przeciez prawdziwym Ownersem.
Prawdziwy Owners, nieprawdziwy owners. Prawdziwy motocyklista. Prawdziwy Polak...
Oby tak dalej.
ale to wszystko przez Centurionów - mieszkaj