Kolor dla VFR
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
Vlaad, ale chyba nie b?dziesz malowa? tego niemieckiego wyr??nika... "bo my s? Polaki i swojego or?a mamy" hehehe
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- Vlaad
- klepacz

- Kontakt:
Hakenkreutz odpada - nie ma mowy ?eby pojawi? si? na motocyklu. Balkankreutz natomiast jest elementem malowania/oznaczania wi?c chyba si? pojawi. Poza tym co by nie m?wi?, to my s? z Ost Preussen - AllensteinAGENTII pisze:Vlaad, ale chyba nie b?dziesz malowa? tego niemieckiego wyr??nika... "bo my s? Polaki i swojego or?a mamy" hehehe
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
A pokarz t? drug? opcje...Vlaad pisze:[ Tak czy inaczej, nadal my?l? nad malowaniem. Jest jeszcze opcja kawaleryjska (tu ju? wybitnie polska).
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- Shoov
- klepacz

- Kontakt:
Teraz moja kolej
nie mam bladego pojecia na jaki kolor się zdecydować, wiem tylko że musi być kontrast czyli dwa różne kolory pług i reszta, rc36 wyglada wtedy nieco dynamiczniej, nie jak mydelniczka. ewentualnie coś bardziej skomplikowanego ale tu też moja inwencja twórcza wymięka
Ma ktoś jakieś pomysły ciekawe ?
....aha malowanie w cycki odpada
....aha malowanie w cycki odpada
- Shoov
- klepacz

- Kontakt:
no ta jest niezła ale to 800ka i do tego wychudzona 
w rc36I ten pomarańcz się raczej kiepsko sprawdza
http://www.bikepics.com/members/dusko/94vfr750/
w rc36I ten pomarańcz się raczej kiepsko sprawdza
http://www.bikepics.com/members/dusko/94vfr750/
TYLKO CIEMNY GRANAT LUB CZARNY.Jak sadzicie na jaki kolor by sobie mozna go pomalowac ?
Aha VFR RC36 z 1996
[ Dodano: 2006-12-15, 22:36 ]
Zbylu, a mozesz sie podzielic doswiadczeniami? Ile Cie to kosztowalo pracy/ kasy/ czasu? Chcialem przepolerowac swoje, namawiali mnie na same ranty, ale po tej fotce gdzie sa cale wypolerowane juz wiem - zadnych polsrodkow: albo zostawiam czarne, albo full poler!i moze dokoncze polerke kol bo juz ranty mam
[ Dodano: 2006-12-15, 22:46 ]
Fkfestii malowania. Podrzucam moj patencik do zrealizowania przez zime, coby nieco zmienic wyglad przodu... Mam nadzieje zrealizowac.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.