Lui odpadł i nic dziwnego jak bym miał FJR to też bym odpadł

A teraz najwieksze rozczarowanie.............................
WIELKA NADZIEJA BIAŁYCH TRESKA OKAZUJE SIĘ BYC GEJEM I PĘKA JECHAĆ NA MOTO będzie grzał dupsko w puszce

Tak jest przyznaję się SEZON 2007 zakończonyMarek pisze:Doniesień ciąg dalszy:
Lui odpadł i nic dziwnego jak bym miał FJR to też bym odpadł![]()
A teraz najwieksze rozczarowanie.............................
WIELKA NADZIEJA BIAŁYCH TRESKA OKAZUJE SIĘ BYC GEJEM I PĘKA JECHAĆ NA MOTO będzie grzał dupsko w puszce
Ruda tera to mnie mnie wnerwiasz!!wczoraj o tym rozmawialysmy tak!!i nic sie od tamtej pory nie zmienilo!!!przyjezdzam i juz!!!!!koniec dyskusji!!Ruda pisze:Paty, Ty tu ani chwili nie odpoczniesz tak napięte terminy. Może Janusz ma rację. Przemyśl to bo możesz sobie strasznego rabanu narobić, co innego reka a co innego noga. Nogi Cie jeszcze długo muszą nosić, ai z kulami pociągu jakoś nie widzę. Mikołaje są co roku, takich imprez motocykliści robia dużo a Twoja noga jedna tylko cała.paty pisze:Ja i Madzia jedziemy pociagiem w piatek wieczorem ale fajnie by bylo gdyby ktos z nami pojechal tymbardziej ze mam noge w gipsie od wczoraj
Czekam na decyzję bo już sie nastawiłam, że bnedziecie obie u mnie
R
Ty sie nie wnerwiaj, tylko przypomnij sobie, że wczoraj mówiłam to samo, tylko Ty nie słuchałaś A jeszcze sie dowiedziałam o paru rzeczach dot. soboty (niestety na forum nie mogę pisać o tympaty pisze:Ruda tera to mnie mnie wnerwiasz!!wczoraj o tym rozmawialysmy tak!!i nic sie od tamtej pory nie zmienilo!!!przyjezdzam i juz!!!!!koniec dyskusji!!
GaBa - to ja się przyznam! Ja głosowałem za Kaczorami... dubeltówką i śrutem. Aż mnie paluch wskazujący zesztywniał tak im machałem, a że był na spuście? Takie kacze szczęścieGaBaS pisze:No co ty Ruda, już nie mogę się doczekać jak Cię uściskamale powiedz, że głosowałaś za Kaczorami
Spędziłyśmy wczoraj upojną noc na SOR-ze - Paty dała radę, taka impreza byłapaty pisze:Ruda napisał/a:
paty napisał/a:
Ja i Madzia jedziemy pociagiem w piatek wieczorem ale fajnie by bylo gdyby ktos z nami pojechal tymbardziej ze mam noge w gipsie od wczoraj
Paty, Ty tu ani chwili nie odpoczniesz tak napięte terminy. Może Janusz ma rację. Przemyśl to bo możesz sobie strasznego rabanu narobić, co innego reka a co innego noga. Nogi Cie jeszcze długo muszą nosić, ai z kulami pociągu jakoś nie widzę. Mikołaje są co roku, takich imprez motocykliści robia dużo a Twoja noga jedna tylko cała.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości