Nasze Najdroższe Dziewczęta Amazonki Vikingowe - to jest nieporozumienie.
Napisałem "chopy" tylko i wyłącznie w kontekście ostatniej wypowiedzi Arturo i Wasyla. Zamiast pisac "zgadzam się z Waszymi ostatnimi wypowiedziami Sir Arturze i Baronie Wasylu" - dla krótkości napisłam "chopy" i przez te oszczędności musiałem teraz pół strony wyjaśnień wywalić
MaGiX - głosowanie się ani nie rozpoczęło ani nie zacznie póki swojego projektu nie przedstawisz, a ja ostzregam, ze mam jeszcze dwa na tapecie i trzy w głowie. Im więcej projektów tym lepiej.
Zamysł mój był taki, aby zgromadzić jak najwięcej pomysłów i nawet jeżeli z kilku powybieramy elementy i stworzymy jeden SUPERPROJEKT - to lepiej niż wybrać jeden, który nie będzie do końca idealnie spełniał naszych oczekiwań.
Priorytetem jest SUPERLOGO - a czy będzie to dzieło jednej autorki, jednego autora czy praca zbiorowa - wydaje się być rzecza wtórną. Chociaz jeśli ktoś zażyczy sobie, aby jego dzieła niełączyć z innym czy przerabiać to oczywiśnie każdy ma do tego prawo.
Ja osobiście deklaruję, ze pozbawiam się praw autorskich do wykonanych przeze mnie prac na rzecz VFR-OC NORTH-ROADS Viking SEXszyn.
Ważne jest aby :
a/ logo było zaje.iste
b/ nośne (cokolwiek to znaczy)
c/ Inne sekcje VFR-OC nam go zazdrościły (ze szczególnym uwzglednieniem GaBy

)
d/ nie gryzło się z logiem VFR-OC
e/ podkreślało nasza przynależność do rejonów północnych, zimnych i walecznych
f/łątwe w wykonaiu techniką haftu
g/ łatwe do uproszczenia (jednobarwny kontur) do wycięcia z folii
jezeli ktoś ma dodatkowe pomysły co do założeń to zparaszam do dyskusji dziewczęta i chłopcy
i jeszcze na koniec musze Cię Kasiu opitolić za robienie burzy w szklance wody bo nikt Was nasze Najdroższe nie chce deprecjonować,a wprost pzreciwnie szczycimy się Wami i jesteśmy dumni, ze Was mamy u siebie.
MagiX - nie zakładaj sekcji Amazonek bo one obcinały sobie pierś, a nasze hasło brzmi "pokaż cycki" ale nie na wynos
A jak już założysz to ja się zapisze jako pierwszy znaczy się pierwsza - bo ja jestem lesbijką... mnie się wyłącznie dziewczyny podobaja.
Dobra - dość smęcenia: Dziewczyny na traktory znaczy do rajzbretu i kredek. Pokażcie cycki i piękne projekty naszego logo. NIekoniecznie w tej kolejności

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS