pozdro z centralnej Polski
pozdro z centralnej Polski
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem cbrki f3 i moje pytanie czy to dyskwalifikuje mnie to zapisania sie na Wasze forum/klubu? Ogólnie to śmigam na motongach już parenaście lat. W przyszłości zamierzam właśnie zakupić niezniszczalny jak to się zwykło mówić motocykl jakim jest Honda VFR. Ale póki co z powodu mojej sytuacji (w tym roku ożeniłem się i urodził mi się mały motocyklista;)) zmuszony jestem odłożyć te plany na minimum jeden sezon. Myśle że miło będzie zapoznać się z Wami czy to na to na drodze czy wspólnych imprezkach.
pozdro
Marcin
pozdro
Marcin
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Vikingówka Vita
R

R
Ostatnio zmieniony wt 04 gru 2007, 13:07 przez Ruda i Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- Pepe VFR
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
V-tajScaR pisze:Jestem posiadaczem cbrki f3 i moje pytanie czy to dyskwalifikuje mnie to zapisania sie na Wasze forum/klubu? Ogólnie to śmigam na motongach już parenaście lat. W przyszłości zamierzam właśnie zakupić niezniszczalny jak to się zwykło mówić motocykl jakim jest Honda VFR.

Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Witaj ScaR, to jest forum właścicieli Hond VFR i nie tylko, zatem nie jest istotne na czym, ale z kim jeździsz. Fajnie, że wpadłeś (jakkolwiek byś nie zechciał to zinterpretować
). A co do wspólnych spotkań, to zajrzyj do tematu "TORUŃ 2008 - I VFROADS-zlot". To niepowtarzalna okazja na pierwsze spotkanie z dużą grupą ownersów za jednym podejściem. Dopisz się, zapraszamy.