Donia Wrocław
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Witam Cię Donia !
ciekawie wymalowany Vitek...wczesniej jakis szlifik był,że ktos poswięcił oryginalny lakier ??
piszesz,że spalanie nie jest kwestią którą kierujesz się przy wyborze moto...ok...
natomiast widzę ,że jest nią ABS.
vfr, hajka - jeden pies -byleby miał ABS ?
nawet nie czuję, jak rymuję.
pozdro
ciekawie wymalowany Vitek...wczesniej jakis szlifik był,że ktos poswięcił oryginalny lakier ??
piszesz,że spalanie nie jest kwestią którą kierujesz się przy wyborze moto...ok...

pozdro

- donia
- bywalec
- Kontakt:
MadziX pisze:Witam Cię Donia !
pozdro
o dziwo poprzedni właściciel przysłał do aerografu oryginalne nie zniszczone owiewki, ot miał taką zachciankę żeby mu motocykl do kasku pasował,
z tym abeesem to mniej więcej tak:)
chciałem zmienić motocykl na szybszy, bardziej zaawansowany technologiczne, w zasadzie już prawie jechałem po xxa, gdy trafiła się ta vfra, może się już starzeje, bo świadomie wybrałem motocykl wolniejszy, twierdząc że nie będzie tak kusiło żeby odwijać

pozdrawiam,
donia i VyFRotka 800
donia i VyFRotka 800
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
jedzie jedzie...spokojna Twoja głowa... z drugiej storny dziwne - porównujesz moto z silnikiem 800 do moto z silnikiem 1300 ( czyli prawie o 50 % większym) i dziwisz się ,że ten pierwszy nie jedzie tak szybko jak ten drugi..donia pisze:piszę, że w porównaniu do xa czy busy, bo chyba nie napiszesz że w porównaniu do busy vfr jedziewasyl pisze:donia,
Jak tym motocyklem nie da się odwinąć to ja chyba kupie sobie F-16.
oj coś widzę Donia ,że nie masz przekonania do VFRek.
a ja napiszę tak : busa a tym bardziej x wygladają okrutnie i kroowiaasto ( x podobno przyciera owiewki przy złozeniu

- donia
- bywalec
- Kontakt:
spoko spoko, jak pewnie wywnioskowałaś z moich poprzednich wypowiedzi, ta sekunda w lewo czy w prawo mi nie wadzi i z pełną świadomością wybrałem ten motocyklMadziX pisze: jedzie jedzie...spokojna Twoja głowa... z drugiej storny dziwne - porównujesz moto z silnikiem 800 do moto z silnikiem 1300 ( czyli prawie o 50 % większym) i dziwisz się ,że ten pierwszy nie jedzie tak szybko jak ten drugi..
oj coś widzę Donia ,że nie masz przekonania do VFRek.

pozdrawiam,
donia i VyFRotka 800
donia i VyFRotka 800
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie