lublinring pod ostrzałem!!
lublinring pod ostrzałem!!
Przez przypadek znalazlem takie oto cos:
http://www.fulmana.fora.pl/tor-lublin,36/
Trzeba sie zarejestrowac.
W skrócie: Mieszkancy blokow nieopodal toru chca zlikwidowania rzeczonego. Z tego co widze to niektorzy na tym forum maja swego rodzaju misje i byli bysuper szpiegami.
PS. wydaje mi sie ze sa tam zdjecia i film m.in z jazd wonersow robione z "ukrycia" i okrzykniete jako jazdy nielegalne
http://www.fulmana.fora.pl/tor-lublin,36/
Trzeba sie zarejestrowac.
W skrócie: Mieszkancy blokow nieopodal toru chca zlikwidowania rzeczonego. Z tego co widze to niektorzy na tym forum maja swego rodzaju misje i byli bysuper szpiegami.
PS. wydaje mi sie ze sa tam zdjecia i film m.in z jazd wonersow robione z "ukrycia" i okrzykniete jako jazdy nielegalne
Bo maneta jest od tego aby krecic nia na całego - Yoghurty PTb
Nawet kobiety mają coś ciekawego do powiedzenia, jeśli się ich słucha wystarczająco długo...
Nawet kobiety mają coś ciekawego do powiedzenia, jeśli się ich słucha wystarczająco długo...

Rejestrujcie się tam i czytajcie. Tam są jaja jak berety moherowe . U nas to jest swoboda i nawet jeśli ktoś walnie niebotycznego OT to go admin grzecznie poprosi, by po następnych pięciu takich wychyłach wreszcie rozważył możliwość złagodzenia odbiegliwości od tematu. Tam gadasz na temat to źle, w ogóle gadasz to też źle, Chyba, że sławisz admina to dobrze. Mówię wam tam jest pięknie jak u Bałtroczyka. Nasi już tam grasuja, niektórzy jawnie, a niektórzy w masce Zorra. Mam już na pulpicie skróta do ich 4um. 

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
wiesz Piotrek - misia zawsze zostawiam jako ostateczny argument - nomen omen - nie do ugryzienia
Myśle, że jak chcą postawić ekrany to można im pomóc, my nie uzytkujemy toru od 5 rano i mozna ustalić jakiś sensowny koniec jazd.
Zadyma pod lubelskim magistratem to coś na co z radości jeży mi się futro na karku
a w ogóle to mam tam chyba powoli rosnące grono wielbicielek
i przynajmniej jednego wroga. A co to za życie jak wszyscy Twoi wrogowie albo się wylegują w lesie pod ściółką, albo są ostatnim ogniwem w łańcuchu pokarmowym misia brunatnego 

Myśle, że jak chcą postawić ekrany to można im pomóc, my nie uzytkujemy toru od 5 rano i mozna ustalić jakiś sensowny koniec jazd.
Zadyma pod lubelskim magistratem to coś na co z radości jeży mi się futro na karku

a w ogóle to mam tam chyba powoli rosnące grono wielbicielek

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
poczytałem i nie powiem, pewne panie z bloków z Flumena....przybiegną prędzej do Nas cos mi sie wydaje niz do wlasnych mężów podczas treningu
a dzielnicowy to jakiś protoplasta przedwojenny czy jak ....

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
nie czekaj tylko wejdź na sowj email i aktywuj konto wysliali odrazu Ci email a tam masz linka do aktywacji Ruda
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km