Wtajcie
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Najserdeczniej od Północy,
troszku poźno, ale jak mówi przysłowie - lepiej późno niż wcale, poiwedziałe babcia spóźniając się na pociąg.
Powoli możecie dziewczyny pomyśleć o założeniu SEXcji Ołnersic.
A jak się zdrabnia Twoje piękne imię?
troszku poźno, ale jak mówi przysłowie - lepiej późno niż wcale, poiwedziałe babcia spóźniając się na pociąg.
Powoli możecie dziewczyny pomyśleć o założeniu SEXcji Ołnersic.
A jak się zdrabnia Twoje piękne imię?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Gnatek
- zadomowiony
- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
Witam wszystkich ludzików i tych, których poznałem w CZD i tych, których nie miałem jeszcze okazji poznać. Jestem tą osobą, która robiła wam zdjęcia podczas wożenia dzieciaków i tym nieszczęśnikiem, któremu popsuł się motorek w drodze do CZD i tu wielkie podziękowania dla Pele za podwózkę i dla was wszystkich, którzy tam byli mam nadzieje, że teraz będę miał przyjemności spotykać się z wami częściej dala wtajemniczonych tych, którzy byli u Marka w Piasecznie to ja dosiadałem tego łosia. Jeszcze raz witam wszystkich ludzi
Kto ma dwa kola to mordka wesoła ;>
- Olga Skórka
- zadomowiony
Mile zaskoczyło mnie to iż jeszcze wracacie do powitalni, jeszcze trochę i przegonię moją Koleżankę Gonię. Widzę że temat bielizny przyciągnął szybciutko męską część Ownersów.
Morsie, Olga wystarczy, nie zdrabniaj za bardzo mojego imienia bo i tak drobną kobitką jestem. Mówią do mnie Oleńka, Ola, Olcia. Niech Ci nawet przez myśl nie przejdzie, Olka, Olek, czy Helga.
Vitka Gnatek. Robisz dobrą robotę. Tworzysz Bracie historię.
Pozdrawiam.
Proszę o więcej wpisów dla Ownersic.
Gdzie ci mężczyźniii, prawdziwi tacyyyy???

Morsie, Olga wystarczy, nie zdrabniaj za bardzo mojego imienia bo i tak drobną kobitką jestem. Mówią do mnie Oleńka, Ola, Olcia. Niech Ci nawet przez myśl nie przejdzie, Olka, Olek, czy Helga.
Vitka Gnatek. Robisz dobrą robotę. Tworzysz Bracie historię.
Pozdrawiam.
Proszę o więcej wpisów dla Ownersic.
Gdzie ci mężczyźniii, prawdziwi tacyyyy???

Olga
"... odszedłeś w słońcu tak nagle, że nawet nikt
nie zdążył zamyślić się przez chwilę, człowieku
z duszą jak ptak..."
"... odszedłeś w słońcu tak nagle, że nawet nikt
nie zdążył zamyślić się przez chwilę, człowieku
z duszą jak ptak..."
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Oleńka, Ola, Olcia, Oluś, Olszówka, ale nawet na myśl mi nie przyszło Olka, Olek, czy Helga
bielizna rzecz istotna bo najbliższa ciału, a już damska to w szczególności (specjalnie dla KolczyKa - wstydziłbyś się chłopie! W Twoim wieku?
)
Dobrze radzę, nie pytaj tak głośno o prawdziwych mężczyzn bp jak usłysza Vikingi z VFR-OC NORTH-ROADS Viking SEXszyn to może być różnie... niektórzy mają jeszcze niewykorzystane kartki na gwałt
bielizna rzecz istotna bo najbliższa ciału, a już damska to w szczególności (specjalnie dla KolczyKa - wstydziłbyś się chłopie! W Twoim wieku?

Dobrze radzę, nie pytaj tak głośno o prawdziwych mężczyzn bp jak usłysza Vikingi z VFR-OC NORTH-ROADS Viking SEXszyn to może być różnie... niektórzy mają jeszcze niewykorzystane kartki na gwałt

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS